DUPLA CSOMAG - Éjszakai fogcsikorgatás elleni sín - bruxizmus

Kód: DA87015220
Akció Tipp
9 040 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Fogcsikorgatástól szenved, fogai érzékenyek, fájdalmasak? Fedezzen fel egy egyedi megoldást. A fogvédő egy átlátszó eszköz, amely megvédi fogait a mechanikai kopástól. Hatékonyan megakadályozza az éjszakai fogcsikorgatást és biztosítja az állkapocs izomzatának szükséges ellazulását.

A fogcsikorgatás érzékenységet, fájdalmat, zománckárosodást, fogkopást, törést, temporomandibularis ízületi és izomfájdalmat, állkapocs-, nyaki fájdalmat és egyéb mellékhatásokat okoz. Szabaduljon meg ettől a rossz szokástól, és őrizze meg szép, egészséges fogait.

Ez az univerzális védő minden korosztály számára alkalmas. Könnyen alkalmazkodik mindenkinek. Egyszerűen alakítsa ki pontosan az igényeinek megfelelően. Tökéletesen védi fogait.

Hipoallergén anyagból készült. A legjobb minőségű anyagoknak köszönhetően maximális élettartammal és funkcionalitással rendelkezik.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

 A FOGCSIKORGATÁS NEGATÍV KÖVETKEZMÉNYEI

A bruxizmus vagy a fogcsikorgatás tudat alatti rossz szokás, amely negatívan befolyásolja egészségét. Bár nem tudjuk megakadályozni, de a nemkívánatos következményeket megelőzhetjük.

A tartós fogcsikorgatás szinte minden esetben súlyosan károsíthatja fogait. A fogakon és a fogtöméseken a kis repedések fokozatosan növekednek, hajlamosak a fogszuvasodásra, törésre. A fogak érzékenyebbek és fájdalmasabbak. Törött fogakhoz, és visszafordíthatatlan fogvesztéshez vezethet.

Az állkapocs ízületei, a rágóizmok és a fogak túlterheltek és károsodnak. Fej- és nyaki feszültség, valamint arc- és fejfájdalom is lehetséges.
fogvedo sin

EGYEDI FOGVÉDŐ BRUXIZMUS ELLEN

A bruxizmus egy olyan betegség (szokás), amely önkéntelen és kontrollálatlan fogösszeszorításból és fogcsikorgatásból áll (leggyakrabban alvás közben). Fő oka a stressz és az izomfeszülés.

Ennél a nem kívánt rossz szokásnál éppen ez a fogcsikorgatás elleni védelem, amely tökéletesen megvédi fogait a kopástól, törésektől és egyéb nemkívánatos jelenségektől, segíthet Önnek.

  • Könnyen alkalmazkodik a fogívhez
  • Enyhíti a fogcsikorgatás és a fogcsikorgatás tüneteit
  • A legjobb minőségű anyagok
  • Maximális élettartam
  • Tökéletes védelem fogai számára

 

HOGYAN MŰKÖDIK A BRUXISMUS ELLENI VÉDŐ

Ez a speciális protektor kényelmes, és nagyon hatékony mechanikai gátként működik a fogak összeszorításakor. A fogak nem csikorognak, ha tudat alatt összeszorítja őket. Szilárd sín védi őket a mechanikai sérülésektől. Ugyanakkor segít a nyomás feloldásában az ízületben.

 

VÉKONY ÉS RUGALMAS KIALAKÍTÁS A MAXIMÁLIS KÉNYELEMÉRT

Ezt a speciális fogvédőt egy szakértői csapat tervezte, hogy megakadályozza a fogak csikorgását és összeszorítását. Ezt a védőt úgy tervezték, hogy a lehető legerősebb, rugalmasabb és legkényelmesebb legyen. Nem zavarja az alvást és kényelmes a viselete. Védje mosolyát alvás közben.


ejszakai fogvedo sin

 

MINDENKINEK ALKALMAS

Univerzális méretének és formájának köszönhetően ez a védő alkalmas férfiak, nők és gyermekek számára. Kényelmesen formálhatja, és igényeinek megfelelően alakíthatja.

 

HOGYAN HASZNÁLJUK A FOGVÉDŐT

Forraljuk fel a vizet és öntsük egy üvegedénybe. Amikor a víz körülbelül 70 °C-ra hűl, helyezze a védőt az edénybe. Kb. 20-30 másodperc elteltével húzza ki a sínt, helyezze a fogakra, és harapjon erősen rá. 1-2 perc elteltével vegye ki a sínt a szájából, és 2-3 percre tegye hideg vízbe. A védő használatra kész. Ha a sín túl nagy, ollóval levághatja.

 

MULTIFUNKCIÓS HASZNÁLAT

Ezeket a fogvédőket könnyű és kényelmes védőként is használhatja sportoláshoz enyhe testkontaktus esetén, de fogfehérítéshez és egyéb tevékenységekhez is.

 ejszakai fogvedo sin bruxizmus ellen

 

EGYSZERŰ ÉS GYORS HASZNÁLAT, AMELYET IMÁDNI FOG

A protektor formázása után bármikor, igény szerint használhatja. Csak tegye fel, és azonnal védje fogait. A védőt használat után alaposan ki kell mosni. Megtisztított fogakra javasoljuk használni.

 

TERMÉKLEÍRÁS

  • méretek (szélesség/hossz): 6,5x7cm
  • súlya: ~ 0,01 kg

 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: