DUPLA CSOMAG - Minőségi fóliák - zacskók élelmiszer-vákuumozóhoz

Kód: DA37992187
10 375 Ft / db
Raktáron (>5 db)
Változat

 

A csomagolás 2 tekercs fóliát tartalmaz kedvezményes áron.

Próbálja ki ezt a minőségi vákuumozható fóliát, és élvezze továbbra is a vákuumcsomagolt élelmiszerek előnyeit csodálatos minőségben. Az élelmiszer megőrzi frissességét, ízét és illatát.

A húsokat profi módon pácolhatja a praktikus vákuumozható zacskók segítségével.

Ez a fólia egyszerűvé, kényelmessé és gyorsabbá teszi a vákuumcsomagoló zacskók létrehozását a szükséges méretekben. Kiváló minőségű anyagának köszönhetően bármilyen csomagolt élelmiszerhez alkalmazkodik.

A vákuum fólia felülete az egyik oldalon recézett, így biztosítva a tökéletes lezárást. A másik oldalon sima, átlátszó, így tisztán láthatja a vákuumozott ételt.

Ezeknek a vákuum zsákoknak a használata a kereskedelmi iparban is alkalmas. Ügyfelei értékelni fogják a kiváló minőségű élelmiszercsomagolást.

A vákuumcsomagolt élelmiszerek könnyebben tárolhatók a hűtőszekrényben és a fagyasztóban.


 

A MI TIPPÜNK

Itt kínálunk egy akciós hármas csomag vákuumozható fóliát kedvezményes áron, vagy egy ötös csomag vákuumozható fóliát, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Itt megtalálja a professzionális élelmiszer-vákuumozó készülékünket, amelyhez alkalmasak a fóliáink, vagy a nagy teljesítményű fóliahegesztőnket, amely alkalmas a fóliák vagy a zacskó gyors hegesztésére.

Fedezze fel a vákuumos főzés titkát egy professzionális sous-vide főzővel.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

PRAKTIKUS FÓLIÁK AZ ÉLELMISZER-VÁKUUMOZÓ GÉPHEZ

Nem tud meglenni egy praktikus élelmiszer-vákuumozó nélkül? Ezt az egyedülálló vákuumozható fóliát kínáljuk Önnek, amely lehetővé teszi, hogy továbbra is ilyen nagyszerű módon tárolja élelmiszereit.

Az ételek nem veszítik el az ízüket, nem lepik el más szagok, és kényelmesen tárolhatja őket a hűtőben és a fagyasztóban.

Ha még nem ismeri az élelmiszerek csomagolásának ezt a módját, próbálja ki. Értékelni fogja a kiváló minőségű pótfóliákat, valamint a praktikus, kiváló ételvákuumozót, amelyet itt talál: Professzionális élelmiszer-vákuumozó gép


foliak elelmiszer vakuumozo gephez

 

MEGŐRZI AZ AROMÁKAT ÉS AZ ÍZEKET

A kiváló moleskin fólia speciális mély mintázattal rendelkezik, amely sokkal gyorsabbá teszi a levegő elszívását, mint a hagyományos fólia esetében. Tartós és szoros lezárást biztosít, így tökéletes védelmet nyújt az ételeknek. A legjobb minőségű anyagok, amelyekből a vákuumozható fólia készül, lehetővé teszik az aromák teljes megőrzését.

 

PÁCOLJON KÉNYELMESEN

A tökéletes vákuumzáró zacskók ideális segítőtársak a húsok pácolásakor is. A lezárt műanyag zacskókban a pácolás során többször megfordíthatja a pácolt húst mindkét oldalán. A bepácolt húsadagokat egyszerűen tárolhatja a fagyasztóban, és készenlétben tarthatja például a grillezéshez.

 

HELYET TAKARÍT MEG A HŰTŐBEN ÉS A FAGYASZTÓBAN

Ez az egyedülálló vákuumozható fólia pontosan tapad az ételhez, így helyet takarít meg a hűtőben vagy a fagyasztóban. Ideális bármilyen ünnepség és ünnep előtt.


egyedi foliak elelmiszer vakuumozo gephez

 

TEKERCS FORMÁJÁBAN - FÓLIA MEGTAKARÍTÁS

A praktikus vákuumozó fólia tekercs formájában kapható. Ez a fajta dombornyomott fólia lehetővé teszi, hogy a csomagolást különböző méretű élelmiszerekhez igazítsa. Ez megtakarítja a fólia fogyasztását. Egyszerűen csak annyi fóliát használjon, amennyire szüksége van.

Ezenkívül a mikrocsatornákkal ellátott fólia barázdált szerkezete rendkívül nagy rugalmasságot és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállást biztosít. A vákuumzsákok nem szakadnak el, és ismét pénzt takaríthat meg.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ DOMBORNYOMOTT FÓLIA

A domborítás egy olyan fólia-kezelés, amely dombornyomott felületet hoz létre. Ez biztosítja a fóliák kiváló minőségét és átláthatóságát. Egyik oldalán mély dombormintával rendelkezik, a másik oldalán pedig teljesen sima.

 

A KERESKEDELMI IPARBA IS ALKALMAS

Kiváló tulajdonságai miatt a kereskedelmi iparban is használható. A vásárlói könnyen megítélhetik az Ön által kínált termékek minőségét és frissességét az áttetsző, sima csomagoláson keresztül. Ön és ügyfelei is elégedettek lesznek.

 
praktikus foliak elelmiszer vakuumozo gephez

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • szín: átlátszó: igen
  • élelmiszerrel való érintkezés: igen
  • rovátkolt: egyoldalas
  • anyag: fólia
  • méretek: (szélesség/magasság): 28 x 600 cm
  • súly: 0,316 kg

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: