Egyedi elektromos tisztítókefe - vezeték nélküli

Kód: DS83466960
24 925 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ezzel a csodálatos elektromos tisztítókefével otthona ragyogni fog a tisztaságtól. Az egyedülálló vezeték nélküli elektromos tisztítókefe szinte mindent nagyon modern és hatékony módon tisztít meg.

A szenzációs elektromos rotációs kefe használata nagyon egyszerű. Nem kell semmit sem súrolnia - a tisztítókefe mindent megtesz Ön helyett. Még a nehezen hozzáférhető helyekre is eljut. Percek alatt tiszta otthont varázsol.

A tisztítás ezzel az elektromos súrolókefével egyszerű, kiváló minőségű és rendkívül hatékony. 3 féle tisztítókefe fej közül választhat, és szükség esetén meghosszabbíthatja a fogantyút.

A 3000 kiváló minőségű sörtével ellátott forgó fejnek és a 300 fordulat/perc sebességnek köszönhetően a forgó tisztítókefével csodálatos eredményeket érhet el. Tökéletesen tisztítja konyháját, fürdőszobáját vagy más beltéri és kültéri helyiségeket.


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Itt talál egy akciós, két darabos csomag spray felmosót, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Vagy válasszon egy csomagot, amely tartalmaz egy hatékony spray felmosót + spray ablaklehúzót, és amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

SZENZÁCIÓS ELEKTROMOS FORGÓ TISZTÍTÓKEFE

Ön is szeretne egy nagyon gyorsan és jól kitakarított otthont? Az elektromos akkumulátoros tisztítókefének köszönhetően ezt könnyedén elérheti.

Könnyen kezelhető. A konyhában vagy a fürdőszobában azonnal és különösebb erőfeszítés nélkül látni fogja a különbséget a megtisztított felületeken.


elektromos tisztito kefe

 

TÖKÉLETES TISZTASÁG KÖNNYEDÉ

A fürdőszoba vagy a konyha takarítása a hagyományos módszerek alkalmazásakor általában hosszas térdelést igényel munka közben, ami térd- és hátfájást okoz. Az egyedülálló elektromos tisztítókefének köszönhetően ez többé nem fordulhat elő. A tisztítás tökéletes lesz, és a megfelelő tartozékok használatával könnyű.

 

HOGYAN MŰKÖDIK

Ez az egyedülálló tisztítókefe egy nagy sebességgel forgó és forgatható fej munkáján alapul - akár 300 fordulat per perc. Ezen kívül a forgó fejben 3000 kiváló minőségű sörtét talál. A takarítás tökéletes lesz.

 

3 KÜLÖNBÖZŐ TARTOZÉK

A 3 különböző tartozékot különböző típusú felületek tisztítására tervezték. A félgömb alakú kefét olyan felületekhez tervezték, mint például mosdókagylók vagy zuhanykabinok. Használja a kúpos tartozékot a szűk helyek és illesztések tisztításához. A lapos kefe a legalkalmasabb padlóra, falakra és más egyenes felületekre.


elektromos tisztito kefe vezetek nelkul

 

MÉG A NEHEZEN HOZZÁFÉRHETŐ HELYEKET IS MEGTISZTÍTJA

A kiváló hosszabbítható nyélnek köszönhetően tökéletes tisztaságot érhet el még a nehezen elérhető vagy nehezen tisztítható helyeken is, például a zuhanykabin sarkaiban.

 

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Az elektromos rotációs kefe nagyon könnyen használható. Csak csatlakoztassa a 3 lehetséges tartozék egyikét a tisztítandó felület típusának megfelelően. Szükség esetén használja a hosszabbító fogantyút. Ezután kapcsolja be a tisztítókefét a gombbal, és pillanatok alatt elkezdheti a tisztítást.

 

KÉNYELMES TÖLTÉS

Az elektromos rotációs kefe töltése nagyon gyors, kényelmes és egyszerű - a praktikus töltővel. Később, tisztításkor nem lesz útban a zsinór.


minosegi elektromos tisztito kefe

 

A CSOMAG TARTALMA

  • 1 x Hurricane Spin Scrubber tartozék
  • 1 x töltő
  • 1 x Lapos kefe nagyobb területekhez
  • 1 x kúpos kefe a sarkok tisztításához
  • 1 x félgömb alakú kefe különböző felületekhez
  • 1 x hosszabbító fogantyú

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: