Elektromos párásító – Aroma diffúzor

Kód: DS67581911
11 975 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Az egyedülálló levegő párásító – aroma diffúzor a levegő magas minőségű párásítására, kellemes klíma előidézésére, aromaterápiára és a levegő általános minőségének javítására szolgál. A különleges technológiának köszönhetően ez a kicsi, de nagy teljesítményű készülék tökéletes klímát teremt.

A diffúzorral ellátott párásító illatosít, párásítja és tisztítja a levegőt. Egyesíti a vízpára és az illóolajok hatását. Gyengéd ultrahanghullámok segítségével az illóolajokat rendkívül apró mikrorészecskékre bontja anélkül, hogy felmelegítené őket. Az olajok így megőrzik eredeti illatukat és gyógyító tulajdonságaikat.

Ez az aroma diffúzor alkalmas bármilyen helyiségbe, irodába, folyosóra és más terekbe. Bárhol használhatja, ahol szükség van rá. Kompakt mérete és stílusos kialakítása miatt ez a párásító érdekes és stílusos kiegészítője az otthonnak.

 • Megteremti az ideális páratartalmat otthonában
 • Segít megelőzni a száraz levegőt és a légzőszervi problémákat
 • Javítja a fizikai és mentális jólétet
 • Kellemes klímát teremt és tisztítja a levegőt

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI AROMA DIFFÚZOR

Megbízható, kiváló minőségű és stílusos diffúzor, amely minden otthonba alkalmas a levegő párásítására és aromaterápiára. Amikor néhány csepp illóolajat ad hozzá, a diffúzor ultrahanggal finom mikroszemcsékre bontja azt, amelyek illatosítják otthonát. A diffúzorral ellátott párásító illatosítja, hidratálja és tisztítja a levegőt. Egyesíti a vízpára és az illóolajok hatását. Az olajok megőrzik eredeti illatukat és gyógyító tulajdonságaikat.

aromadiffuzor

JÓTÉKONY AROMATERÁPIA

A nagy teljesítményű készülék a vizet gyengéd gőzzé alakítja. Néhány csepp illóolaj hozzáadásával tökéletesen illatosíthatja otthonát. Néhány csepp aromaolaj hozzáadásával a legfinomabb aromaterápiát kapja. Egy adott illóolaj hozzáadásával segíthet magának vagy szeretteinek különböző betegségekben.

Már néhány csepp minőségi olaj is enyhítheti a megfázást, köhögést, fejfájást vagy rossz alvást. A megfelelő olaj megtisztítja a levegőt, vagy egyszerűen csak kellemesebbé teszi a helyiséget, amelyben tartózkodik.

 

ALKALMAS BÁRMELY HELYISÉGBE

Ez az egyedülálló aroma diffúzor alkalmas lakótérbe, gyerekszobákba, tárgyalókba, masszázsszalonokba, wellness központokba stb. A megfelelő illóolajokkal elősegítheti a hálószoba pihentető légkörét, fertőtlenítheti a levegőt, vagy nyugodt alvást biztosíthat a gyermekszobában. Koncentráció a tanulószobában vagy nyugodt kommunikáció, akár otthon, akár munkahelyi környezetben. A maximális hatás érdekében javasoljuk, hogy mindig kiváló minőségű olajokat használjon.

 

GYORS ÉS HOSSZAN TARTÓ HATÁS

Különleges kialakításának köszönhetően a diffúzor gyorsan és hatékonyan párásít minden helyiséget, és hozzájárul az otthon egészséges klímájához. A párásítót hosszú ideig a szobában hagyhatja.

 


egyedi aroma diffuzor

 

MIRE JÓ A PÁRÁSÍTÓ?

A túlzott szárazság növeli az egészségre és a tulajdonra gyakorolt negatív következmények előfordulását. A tartósan száraz levegő, különösen a téli hónapokban, légzőszervi problémákat, az allergiák gyakoribb előfordulását és általános mentális és fizikai kellemetlenségeket okozhat. Ez a párásító segít megteremteni az ideális klímát otthonában.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS STÍLUSOS DESIGN

A gyártási folyamat során a legjobb minőségű anyagokat használták fel, hangsúlyt fektetve a termék hosszú élettartamára és ismételt használatára. Ezért a termék sok használat után is szolgálni fogja Önt. Ráadásul a termék kialakítása időtálló és stílusos, ezért bármely otthon ízléses kiegészítőjeként is alkalmas.

 

A PÁRÁSÍTÓ HASZNÁLATA

Az aroma diffúzor használata nagyon egyszerű. Öntsön bele vizet, lehetőleg desztillált vizet a tartályba.  Adhat hozzá néhány csepp jó minőségű illóolajat. Csatlakoztassa a diffúzort a hálózathoz. Nyomja meg a gombot a bekapcsoláshoz. A diffúzor azonnal elkezd vízködöt képezni és az olajat a levegőben szétoszlatni. Elegáns lakás kiegészítő.

 

 specialis aroma diffuzor

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Zaj: <36 dB
 • Ködtermelés (gallon/nap): 30 ml/H
 • Tápegység típusa: USB
 • Páratartalom-szabályozás: érintéses típus
 • Funkció: Aromaterápia
 • Vízhiány elleni védelem: Igen
 • Típus: Ultrahangos párásító
 • Feszültség (V): 5V
 • Kapacitás: 130ml

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: