Mágikus fémszivacs – Metal profi – 10 darabos csomag

Kód: DS99964686
Akció Tipp
12 155 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A csomagolás 10 darab Metal profi fémszivacsot tartalmaz kedvezményes áron.

A Nano metal profi szivacs a tisztító eszközök új generációja.

Kifejezetten a fémtárgyakról származó égett szennyeződések, különösen az égett szennyeződések, égési sérülések és zsírok ellen. Ezért könnyedén megtisztíthat minden odaégett edényt, tűzhelyet, rozsdamentes acél mosogatót és egyebet.

A metal profi varázs szivacs a nanotechnológia legújabb fejlesztéseinek terméke. Az egyedülálló anyagnak és a legjobb minőségű gyártási technológiának köszönhetően ez a prémium szivacs hatékony tisztítószer anélkül, hogy a tisztítandó tárgy károsodásának veszélye fennállna.

Nem számít, hogy leégett edényeket, serpenyőket, grillt, vízkőlerakódásokat, zsírfoltokat, fémet vagy beszáradt zsírt kell tisztítania. Ez a szivacs megbirkózik vele.

Ezzel a szivaccsal történő tisztítás kíméli a környezetet, és az Ön, és családja egészségét. Fedezze fel az egyszerű és hatékony tisztítást vegyszeres tisztítószerek, csiszoló vegyszerek és a tisztítandó felület megkarcolódásának és károsodásának veszélye nélkül.


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Itt talál egy 25 darabos, akciós melamin szivacscsomagot, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Szabaduljon meg a kézszagtól mosás, aromás ételek vagy tisztítószerek után az egyedi rozsdamentes acél szappannal.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI METAL PROFI SZIVACS

Senki sem szeret takarítani. Mérgező vegyszerek, végtelen súrolás, hátfájás. Most már van egy jobb módszer. Egyedi varázsszivacsokat kínálunk a leghatékonyabb, leggyorsabb és legkényelmesebb tisztításhoz. Ez a szivacs különösen alkalmas a konyhába, fürdőszobába való használatra, de az egész lakásban megtalálhatja a helyét. A lehetőségek végtelenek. És az eredmények hihetetlenek.


egyedi femszivacs

 

MAXIMÁLIS TISZTÍTÓ TELJESÍTMÉNY

Ezeket a speciális varázsszivacsokat úgy tervezték, hogy extra erősek legyenek még a legkeményebb szennyeződések tisztítására is. A prémium minőségű melaminhabnak és hihetetlen sűrűségüknek köszönhetően a tisztítószivacsok könnyedén, hatékonyan, gyorsan és kényelmesen megtisztítják a legdurvább szennyeződéseket is. A varázsszivacs szálai nedvesítés után behatolnak a kemény felületek pórusaiba, hogy feloldják és eltávolítsák a szennyeződéseket. Ne aggódjon az órákon át tartó takarítás miatt. Próbálja ki ezeket az egyedi varázsszivacsokat.

 

BÁRHOL HASZNÁLHATJA A SZIVACSOKAT

A speciális, új generációs melamin anyagnak köszönhetően vegyszerek és egyéb tisztító- és segédanyagok nélkül távolíthatja el a makacs szennyeződéseket. Alkalmas edények, serpenyők, grillek, tűzhelyek, fém, rozsdamentes acél, csempe, padló, parketta, asztalok, székek, kerti bútorok, kátrányfoltok, felnik a keréktárcsák, toner vagy bélyegző foltok, autó belső tere, bőr, lábbeli, cipőtalp foltok, foltok a tűzhelyen, beszáradt zsír, ablaküvegek, rágógumi maradványok, vízkő a csapokon, valamint időjárási lerakódások a kerti bútorokon stb.

 

femszivacs metal profi 

A VEGYSZERMENTES TISZTÍTÁSHOZ

Tegye el azokat a büdös tisztítószereket, amelyek ártanak Önnek és szeretteinek. Mondjon nemet a csiszoló, maró vegyszerekre. Fedezze fel ezt a kényelmes és hatékony tisztítási alternatívát. Egyszerűen nedvesítse be vízzel, és enyhén súrolja le a koszt szivaccsal. Ilyen egyszerű. A tisztításhoz nincs szükség vegyszerekre vagy tisztítószerekre.

 

AZ ÜGYFELEK ÁLTAL TESZTELT MINŐSÉG

Ezeket a speciális nanoszivacsokat kifejezetten nagy takarító cégeknek és professzionális felhasználásra tervezték. Bizonyított hatékonyságuk miatt gyártják és forgalmazzák őket általános otthoni használatra is, ahol óriási népszerűségnek örvendenek. 

 

IDŐT ÉS PÉNZT TAKARÍT MEG

Ezeket az egyedi szivacsokat melamin textúrával tervezték. Ezért tovább kitartanak, mint más melamin szivacsok. Ezzel a kényelmes csomagolással kombinálva hónapokig szolgálnak.  A melaminhabos szivacsok okos új módját jelentik az otthon tisztításának - kívül és belül.

 

femszivacs a labosok tisztitasara 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A VARÁZSSZIVACSOKAT

Nedvesítse be őket, és nyomja ki belőlük a felesleges vizet. Nyomja ki a vizet a tenyerét összenyomva. Ezután enyhén súrolja le a kívánt foltot. Amint a folt eltűnik, hagyja abba a súrolást. A szivacs a ceruza radírjához hasonló hatást fejt ki, de radírozás helyett a szennyeződéseket távolítja el.

*Szín - fekete, piros, a készlet erejéig szállítjuk


Illusztrációs videó:

 


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: