Professzionális hallókészülék

Kód: DS51827253
14 230 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt az egyedi hallókészüléket, amely egy pillanat alatt segít jobban hallani. A készülék kicsi és testszínű, ami maximális diszkréciót biztosít. Kis mérete és könnyű súlya ellenére maximális teljesítményt nyújt.

A prémium minőségű beépített mikrofon tökéletes hangzást biztosít torzítás és zaj nélkül. Ezután a beépített hangszóró segítségével felerősíti. Ennek a készüléknek a teljesítménye akár 110 decibel.

A különféle tartozékoknak köszönhetően a készülék különböző korú férfiak és nők számára egyaránt alkalmas. Univerzális, tehát alkalmas a bal és a jobb fülbe egyaránt.

Az ergonomikus forma kényelmes viseletet biztosít akár hosszú ideig is. A hangerőszabályzónak köszönhetően a hallókészüléket igényeinek megfelelően állíthatja be. A legjobb minőségű anyagok és a legmodernebb gyártási technológia garantálja a funkcionalitást és a teljesítményt.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

 EGYEDI HALLÓKÉSZÜLÉK

Ahogy öregszünk a hallásunk romlik. Halljon úgy, mint fiatalkorában. Ez a nagyszerű hallókészülék segít ebben. Univerzális, mindenki számára megfelelő. Rendkívül kényelmes viselete és kivételes teljesítményt nyújt.

 hallokeszulek

 

A TÖKÉLETES HANGÉRT

A készülék beépített, kiváló minőségű mikrofonnal rendelkezik, amely bármilyen hangot pontosan észlel, majd egy erős mikrofonnal felerősíti a hangot. A maximális teljesítmény 110 decibel. Ugyanakkor a mikrofon elnyomja a zajt a tökéletesen tiszta hang érdekében.

 

MINDENKI SZÁMÁRA ALKALMAS

A hallókészüléket különböző méretű puha szilikon füldugóval kiegészítve szállítjuk. Ennek köszönhetően a készülék univerzális, alkalmas férfiak és nők, idősek és fiatalabbak számára, különböző méretű hallójáratokkal. Mind a bal, mind a jobb fülbe alkalmas.

 

TÖKÉLETESEN TART, ÉS NEM NYOM HASZNÁLAT KÖZBEN

A vezeték nélküli hallókészülék tervezésénél a viselési ergonómiára helyezték a hangsúlyt. Az ergonomikus kialakítás kényelmes viseletet biztosít még hosszú távú használat során is. A különféle rögzítőknek köszönhetően kényelmesen illeszkedik, nem nyomódik viseléskor és nem esik ki. Közvetlenül a fülbe helyezhető, így szemüvegesek számára is alkalmas.

 egyedi hallokeszulek

 

A MAXIMÁLIS DISZKRECIÓ ÉRDEKÉBEN

Kis mérete miatt ez a készülék egyáltalán nem feltűnő. A különleges formát testszín egészíti ki a maximális diszkréció érdekében. Kis mérete ellenére azonban ez a hallókészülék maximális teljesítményt nyújt. Kis méretének és kis súlyának köszönhetően kényelmes viselete, és nem befolyásolja hátrányosan a mindennapi tevékenységekben.

 

EGYSZERŰ HASZNÁLAT

Ennek az eszköznek a vezérlése rendkívül egyszerű és kényelmes. A készüléket egyetlen gombjával kapcsolhatja be, ki és szabályozhatja a hangerőt. Az energiafogyasztás minimális, így az elem sokáig bírja.

 

PRÉMIUM ANYAGOK ÉS HOSSZÚ ÉLETTARTAM

Ennek a hallókészüléknek a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és a legmodernebb gyártási technológiát alkalmazták, amely biztosítja a termék hosszú élettartamát és maximális funkcionalitását. Hosszú távú és rendszeres használatra alkalmas.

 praktikus hallokeszulek

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Szín: test
  • Hangerősítés: 110 dB ± 5 dB
  • Frekvencia: 300 Hz ~ 4000 Hz
  • Áramfelvétel: - ≤ 4 mA
  • Feszültség: 1,5V
  • Zaj: ≤ 40 dB
  • Tápellátás: elem
  • Súly: 0,02 kg

 


 

A MI TIPPÜNK

EGYEDI HALLÓKÉSZÜLÉK

egyedi hallókészülék

Ismerje meg ezt az egyedülálló hallókészüléket, amely egy pillanat alatt segít jobban hallani.

 

 

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ HALLÓKÉSZÜLÉK

nagy teljesítményű hallókészülék

Ismerje meg ezt az egyedi hallókészüléket, amely egy pillanat alatt segít jobban hallani.

 

 

EGYEDI FÜLTISZTÍTÓ ESZKÖZ

fültisztító spirál

Ismerje meg az egyedülálló professzionális fültisztítót a tökéletes, gyors és kényelmes fültisztításért.

 

 

PROFESSZIONÁLIS FÜLTISZTÍTÁS - ELEKTROMOS FÜLTISZTÍTÓ GÉP

elektromos fültisztító gép

Ismerje meg az egyedi professzionális fültisztítót a tökéletes, gyors és kényelmes fültisztításért.

 

 

MINŐSÉGI FÜLGYERTYA - 20 DARAB

minőségi fülgyertya

 

Ismerje meg ezeket a nagyszerű fülgyertyákat a jótékony terápiához. A fülgyertyák jótékonyan hathatnak fülfájás, fejfájás, fülviszketés, fülsípolás, fáradtság, migrén, alvászavarok, orr- és torokfertőzések és egyéb problémák esetén.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: