DUPLA CSOMAG - Kiváló kétoldalú mágneses ablaktisztító

Kód: DA29056040
13 570 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A csomagolás 2 darab kétoldalú mágneses ablaktisztítót tartalmaz kedvezményes áron.

A kiváló kétoldalas mágneses ablaktisztító segít az ablakok tisztításában a nehezen hozzáférhető helyeken. Percek alatt ragyogóan tiszták lesznek.

A mágneses ablaktisztítót autója ablakainak rendszeres tisztításához, valamint nagyobb üvegfelületek tisztításához is értékelni fogja. Például az egyre népszerűbbé váló üvegajtókra vagy zuhanykabinokra is felhasználhatók.

A tisztítás ezzel a kétoldalú mágneses ablaktisztítóval egyszerű, kiváló minőségű és rendkívül hatékony. Az erős mágnesnek köszönhetően az ablak mindkét oldalát egyszerre tökéletesen megtisztíthatja.

Nem kell többé "későbbre" halasztani az ablakmosást. A mágneses ablaktisztítónak köszönhetően ez a tevékenység szórakoztatóvá válik!


 

A MI TIPPÜNK

Itt talál egy akciós 3 darabos csomag ablaktisztítót INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

ELKÉPESZTŐ KÉTOLDALAS MÁGNESES ABLAKTISZTÍTÓ

Ön is szeretné, ha az ablakait nagyon gyorsan és magas minőségben tisztítanák? Problémát okoz az üveg tisztítása a nehezen hozzáférhető helyeken? Felső emeleten lakik, és az ablakok tisztítása komplikált? A mágneses tisztítónak köszönhetően az ablakmosás rendkívül kényelmes, egyszerű és gyors lesz.

Ráadásul könnyen kezelhető, az ablak mindkét oldalát egyszerre tisztítja, és a különbséget azonnal látni fogja.


egyedi magneses ablaktisztito

 

TISZTA ABLAKOK PERCEK ALATT

Ez az egyedülálló mágneses ablaktisztító egyszerre képes az ablakok tisztítására mindkét oldalról. A tisztító mindkét részében található erős mágnesnek köszönhetően egyszerre mossa az ablak mindkét oldalát, így időt és energiát takaríthat meg.

A takarítás egy-kettő készen van!

 

1 CM VASTAGSÁGÚ ÜVEGHEZ

A szenzációs mágneses ablaktisztító segít a különböző üvegfelületek tisztításában, akár 1 cm vastagságig. Könnyedén tisztíthatja a nyári teraszok ablakait, az üvegajtókat és a zuhanykabinok oldalait, vagy akár az autó ablakát is. És mindezt nagyon kényelmesen, gyorsan és egyszerűen.

 

A LEGMAGASABB EMELETEKEN LÉVŐ ABLAKOKAT IS TISZTÍTJA

A legfelső emeleteken lévő és erkély nélküli ablakok tisztántartása jelentős nehézségeket okozhat. A kétoldalas mágneses ablaktisztítónak köszönhetően ez egyáltalán nem jelent problémát. Ráadásul a tisztító külső oldalán egy praktikus zsinór található, így garantáltan kézben tarthatja a tisztító mindkét oldalát. 


praktikus magneses ablaktisztito

 

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

A kétoldalas mágneses ablaktisztító használata nagyon egyszerű. Nedvesítse be az ablakmosó tisztító részeit, adjon hozzá ablaktisztítót, nyomja mindkét oldalát az ablakhoz, fűzze a csuklójára a rögzítő zsinórt, és már kezdődhet is a tisztítás.

 

A KRISTÁLYTISZTA ABLAKOKÉRT

A gyártás során felhasznált speciális anyagoknak köszönhetően az üvegtisztító rendkívül hatékony. Ablakai pillanatok alatt tökéletesen tiszták lesznek.

 

GYORSTISZTÍTÁS

A mágneses ablaktisztító tisztítása is nagyon gyors, praktikus és egyszerű. Az ablaktisztító részeit vízzel megtisztítja, és újra használatra kész.


minosegi magneses ablaktisztito

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Anyag: műanyag, gumi, mágnes
  • Méretek: 15,5 x 13,5 x 7 cm
  • Üvegvastagsághoz: 1 cm-ig (nem működik dupla üvegezésű üvegen)
  • Csomag tartalma: 2 darab

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: