Kétoldalas mágneses ablaktisztító - dupla és tripla üvegezéshez

Kód: DS98424635
24 395 Ft / db
Raktáron (>5 db)

A kiváló kétoldalas mágneses ablaktisztító segít az ablakok tisztításában a nehezen hozzáférhető helyeken. Percek alatt ragyogóan tiszták lesznek.

A mágneses ablaktisztítót autója ablakainak rendszeres tisztításához, valamint nagyobb üvegfelületek tisztításához is értékelni fogja. Például az egyre népszerűbbé váló üvegajtók vagy zuhanykabinok is használható.

A tisztítás ezzel a kétoldalas mágneses ablaktisztítóval egyszerű, kiváló minőségű és rendkívül hatékony. Az erős mágnesnek köszönhetően az ablak mindkét oldalát tökéletesen tisztíthatja egyszerre.

Nem kell többé "későbbre" halasztani az ablaktisztítást. A mágneses ablaktisztítónak köszönhetően ez a tevékenység szórakoztatóvá válik!


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

ELKÉPESZTŐ KÉTOLDALAS MÁGNESES ABLAKTISZTÍTÓ

Ön is szeretné, ha az ablakai nagyon gyorsan és jól tisztulnának? Problémát okoz az üveg tisztítása a nehezen hozzáférhető helyeken? Felső emeleten lakik, és idegesítőnek találja az ablakpucolást? A mágneses tisztítónak köszönhetően a tisztítás rendkívül kényelmes, egyszerű és gyors lesz.

Ráadásul könnyen kezelhető, az ablak mindkét oldalát egyszerre tisztítja, és a különbséget azonnal látni fogja.

Ezt az egyedülálló mágneses ablaktisztítót egy-, két- és háromrétegű üvegezéshez tervezték.

 

Kétoldalas mágneses ablaktisztító

 

TISZTA ABLAKOK PERCEK ALATT

Ez az egyedülálló mágneses ablaktisztító egyszerre képes az ablakok mindkét oldalának tisztítására. A tisztító mindkét részében található erős mágnesnek köszönhetően egyszerre mossa az ablak mindkét oldalát, így időt és energiát takaríthat meg.

A takarítást gyorsan elvégezheti!

 

28 MM VASTAGSÁGÚ ÜVEGHEZ

A szenzációs mágneses ablaktisztító segít a különböző üvegfelületek tisztításában, akár 28 mm vastagságig. Könnyedén tisztíthatja a nyári teraszok ablakait, az üvegajtókat és a zuhanykabinok képernyőit, vagy akár az autó ablakát is. És mindezt nagyon kényelmesen, gyorsan és egyszerűen.

 

MÉG A LEGMAGASABB EMELETEKEN LÉVŐ ABLAKOKAT IS LEMOSSA

A legfelső emeleteken lévő és erkély nélküli ablakok tisztántartása jelentős nehézségeket okozhat. A kétoldalas mágneses ablaktisztítónak köszönhetően ez egyáltalán nem jelent problémát. Ráadásul a tisztító külső oldalán egy praktikus zsinór található, így garantáltan kézben tarthatja a tisztító mindkét oldalát.

 ablaktisztító

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

A kétoldalas mágneses ablaktisztító használata nagyon egyszerű. Nedvesítse be a tisztítószer tisztítórészeit, adjon hozzá ablaktisztítószert, nyomja mindkét oldalát az ablakhoz, fűzze fel a csuklójára a rögzítő zsinórt, és kezdődhet a tisztítás.

 

KRISTÁLYTISZTA ABLAKOKÉRT

A gyártás során felhasznált speciális anyagoknak köszönhetően az üvegtisztító rendkívül hatékony. Ablakai pillanatok alatt tökéletesen tiszták lesznek.

 

GYORS TISZTÍTÁS

A mágneses ablaktisztító tisztítása is nagyon gyors, praktikus és egyszerű. Az ablaktisztító tisztítórészeit vízzel megtisztítja, és újra használatra kész.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Anyag: műanyag, gumi, mágnes és 2 törlőkendő
  • Üvegvastagsághoz: 28 mm-ig
  • Csomag tartalma: 1 darab

 

A MI TIPPÜNK

 

KOMPAKT KÉZI PORSZÍVÓ NAGY TELJESÍTMÉNNYEL

 

nagy teljesítményű kézi autóporszívó - vezeték nélküli

 

A nagy teljesítményű kézi autóporszívó megadja azt a tisztaságot és frissességet, amire mindig is vágyott az autójában. Ne korlátozza magát többé a morzsák miatt! Bármikor, gyorsan és egyszerűen kiporszívózhat mindent.

 

 

SPRAY FELMOSÓ

spray felmosó

Kímélje a hátát és a kezét. Fedezze fel a praktikus és hatékony megoldást a padló tisztítására. Próbálja ki ezt a szórófejes felmosót, amely bármilyen padlóval megbirkózik.

 

 

SZENZÁCIÓS ELEKTROMOS ROTÁCIÓS PORSZÍVÓ

forgó elektromos poroló

A csodálatos elektromos rotációs poroló segítségével otthona ragyogni fog a tisztaságtól. Ez a nagyon modern és hatékony, nagy teljesítményű készülék biztosítja, hogy Ön percek alatt tiszta és pormentes otthonát élvezhesse.

 

 

SPECIÁLIS ROBOTMOP

 

hatékony robotporszívó

 

Próbálja ki a népszerű robotmop porszívót, és élvezze otthonában a tiszta padlót felesleges erőfeszítés nélkül. Az ilyen takarítás - a padló felseprése és felmosása valóban gyors, kényelmes és rendkívül hatékony.

 

 

PRAKTIKUS TELESZKÓPOS PORFOGÓ SERPENYŐ

 

teleszkópos porgyűjtő

 

Próbálja ki a kiváló teleszkópos mikroszálas portörlőt, és otthona a legelérhetetlenebb helyeken is ragyogni fog a tisztaságtól.

 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: