HÁRMAS CSOMAG - Kiváló kétoldalú mágneses ablaktisztító

Kód: DB29056040
20 155 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A csomagolás 3 darab kétoldalú mágneses ablaktisztítót tartalmaz INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

A kiváló kétoldalas mágneses ablaktisztító segít az ablakok tisztításában a nehezen hozzáférhető helyeken. Percek alatt ragyogóan tiszták lesznek.

A mágneses ablaktisztítót autója ablakainak rendszeres tisztításához, valamint nagyobb üvegfelületek tisztításához is értékelni fogja. Például az egyre népszerűbbé váló üvegajtókra vagy zuhanykabinokra is felhasználhatók.

A tisztítás ezzel a kétoldalú mágneses ablaktisztítóval egyszerű, kiváló minőségű és rendkívül hatékony. Az erős mágnesnek köszönhetően az ablak mindkét oldalát egyszerre tökéletesen megtisztíthatja.

Nem kell többé "későbbre" halasztani az ablakmosást. A mágneses ablaktisztítónak köszönhetően ez a tevékenység szórakoztatóvá válik!

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

ELKÉPESZTŐ KÉTOLDALAS MÁGNESES ABLAKTISZTÍTÓ

Ön is szeretné, ha az ablakait nagyon gyorsan és magas minőségben tisztítanák? Problémát okoz az üveg tisztítása a nehezen hozzáférhető helyeken? Felső emeleten lakik, és az ablakok tisztítása komplikált? A mágneses tisztítónak köszönhetően az ablakmosás rendkívül kényelmes, egyszerű és gyors lesz.

Ráadásul könnyen kezelhető, az ablak mindkét oldalát egyszerre tisztítja, és a különbséget azonnal látni fogja.


egyedi magneses ablaktisztito

 

TISZTA ABLAKOK PERCEK ALATT

Ez az egyedülálló mágneses ablaktisztító egyszerre képes az ablakok tisztítására mindkét oldalról. A tisztító mindkét részében található erős mágnesnek köszönhetően egyszerre mossa az ablak mindkét oldalát, így időt és energiát takaríthat meg.

A takarítás egy-kettő készen van!

 

1 CM VASTAGSÁGÚ ÜVEGHEZ

A szenzációs mágneses ablaktisztító segít a különböző üvegfelületek tisztításában, akár 1 cm vastagságig. Könnyedén tisztíthatja a nyári teraszok ablakait, az üvegajtókat és a zuhanykabinok oldalait, vagy akár az autó ablakát is. És mindezt nagyon kényelmesen, gyorsan és egyszerűen.

 

A LEGMAGASABB EMELETEKEN LÉVŐ ABLAKOKAT IS TISZTÍTJA

A legfelső emeleteken lévő és erkély nélküli ablakok tisztántartása jelentős nehézségeket okozhat. A kétoldalas mágneses ablaktisztítónak köszönhetően ez egyáltalán nem jelent problémát. Ráadásul a tisztító külső oldalán egy praktikus zsinór található, így garantáltan kézben tarthatja a tisztító mindkét oldalát. 


praktikus magneses ablaktisztito

 

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

A kétoldalas mágneses ablaktisztító használata nagyon egyszerű. Nedvesítse be az ablakmosó tisztító részeit, adjon hozzá ablaktisztítót, nyomja mindkét oldalát az ablakhoz, fűzze a csuklójára a rögzítő zsinórt, és már kezdődhet is a tisztítás.

 

A KRISTÁLYTISZTA ABLAKOKÉRT

A gyártás során felhasznált speciális anyagoknak köszönhetően az üvegtisztító rendkívül hatékony. Ablakai pillanatok alatt tökéletesen tiszták lesznek.

 

GYORSTISZTÍTÁS

A mágneses ablaktisztító tisztítása is nagyon gyors, praktikus és egyszerű. Az ablaktisztító részeit vízzel megtisztítja, és újra használatra kész.


minosegi magneses ablaktisztito

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Anyag: műanyag, gumi, mágnes
  • Méretek: 15,5 x 13,5 x 7 cm
  • Üvegvastagsághoz: 1 cm-ig (nem működik dupla üvegezésű üvegen)
  • Csomag tartalma: 3 darab

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: