DUPLA CSOMAG - Szag és nedvszívó bambuszszén tasakok cipőbe

Kód: DA25652308
7 900 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A csomagolás 2 pár szag és nedvszívó bambuszszén tasakot tartalmaz

Egyedi szag- és nedvességelnyelő tasakok a kellemetlen szagok és a nedvesség tökéletes, gyors és hatékony eltávolítására, amelyek illenek a cipőkbe, kamrába, autóba, szekrénybe és még sok más helyre. Tökéletesen elnyelik a szagokat és a nedvességet, így a levegő tiszta és friss marad. Nincs hozzájuk szükség elektromos áramra, szagtalanon és nem mérgezők.

Ez nem varázslat, hanem tudomány. A szagelnyelő tasakok valóban működnek. A bambuszszénnek köszönhetően megkötik a kellemetlen szagokat és a nedvességet. Így megakadályozzák a baktériumok és a penész kialakulását, és segítenek megszabadulni a szagoktól.

A tasakok különösen alkalmasak cipőkhöz, ahol segítenek a kellemetlen szagok eltüntetésében. Használat után csak hagyja őket egy órára a napon, és olyan jól fognak működni, mint új korukban. Többször is használhatja őket. A legjobb minőségű anyagok garantálják a termék funkcionalitását és tartósságát.


 

A MI TIPPÜNK

Itt talál egy kedvezményes ötös csomag szag- és nedvességszívó tasakot, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

PENÉSZ ÉS NEDVESSÉG ELLEN

Ajánljuk Önnek ezeket az egyedi szag- és nedvesség elleni tasakokat, amelyek a legjobb megoldást jelentik a kellemetlen szagok ellen. A speciális szemcsék rendkívüli abszorpciós kapacitással rendelkeznek a jobb teljesítmény érdekében.

 

szag es nedvszivo bambuszszen tasakok

 

IDEÁLIS CIPŐKHÖZ

Szeretne hatékonyan, gyorsan és környezetbarát módon megszabadulni a cipőszagtól? Akkor ezeket a szagtalanító tasakokat ajánljuk Önnek. Tökéletesen eltávolítják a szagot a cipőből. Ezen kívül elnyelik a nedvességet, így nem alakul ki penész a cipőben. Csak a tiszta levegő marad.

 

MI A SIKER TITKA

Ezek az egyedi tasakok speciális bambuszszén szemcséket tartalmaznak, amelyek tökéletesen elnyelik a nedvességet, amely a baktériumok és penészgombák által okozott szagokat okozza, és amelyek számára a nedves környezet ideális táptalajt jelent. Abszorbens tulajdonságaiknak köszönhetően nemcsak cipőkben, hanem autókban, szekrényekben és más olyan helyeken is használhatók, ahol a nedvesség felgyülemlik.

 

bambuszszen tasakok cipobe

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A SZAGTALANÍTÓ TASAKOKAT

Helyezze a tasakokat a cipőjébe, a kívánt szekrénybe, ruhásszekrénybe, autóba vagy máshová. Ezzel hagyja is őket dolgozni. A tasakok szisztematikusan eltávolítják a szagokat és a nedvességet. A tasakokat évekig újra felhasználhatja. A tasakok havonta legalább egyszer, ideális esetben legalább egy órán át hagyja a napon száradni. Ha azonban a tasakokat nagyon nedves vagy büdös környezetben használja, akkor jobb, ha gyakrabban szárítja őket. Jobban fogják szolgálni Önt, és a legtöbbet fogja kihozni belőlük.

 

KÖRNYEZETBARÁT MEGOLDÁS

Ezek a tasakok tökéletes megoldást jelentenek a szagok ellen. Más termékekkel összehasonlítva, amelyek csak elfedik a szagokat, a tasakok tökéletesen semlegesítik azokat, méghozzá további vegyi anyagok használata nélkül. Tökéletesen biztonságos az Ön és gyermekei számára.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS STÍLUSOS DESIGN

A gyártási folyamat során a legjobb minőségű anyagokat használták fel, hangsúlyt fektetve a termék hosszú élettartamára és maximális teljesítményére. Ezen kívül a termék kialakítása időtálló és stílusos.

 

szagelszivo bambuszszen tasakok

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Anyag: poliészter-vászon keverék, bambusz szén töltelékkel
  • Szín: szürke
  • Méretek: 7 x 15 cm
  • Súly: 2x 75g
  • Elnyeli a nedvességet és a szagokat
  • Cipőkhöz, kamrához, autóhoz
  • Használat után csak tegye ki őket a napra néhány órára, hogy visszanyerjék nedvszívó képességüket és megszáradjanak
  • Ne tegye vízbe, ne mossa ki!
  • Szennyeződés esetén száraz ronggyal törölje le.
  • 2x szagtalanító cipőtáska, amely aktív bambuszszenet tartalmaz

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: