Forgó elektromos poroló

Kód: DS33819265
8 040 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A csodálatos elektromos rotációs poroló segítségével otthona ragyogni fog a tisztaságtól. Ez a nagyon modern és hatékony, nagy teljesítményű készülék biztosítja, hogy Ön percek alatt tiszta és pormentes otthonát élvezhesse.

A klasszikus porolók szétszórják a port. Ezt a problémát nagyon könnyen megoldhatja, ha a szenzációs motoros rotációs poroló segítségével takarítja otthonát.

A tisztítás ezzel az elektromos porolóval egyszerű, kiváló minőségű és rendkívül hatékony. Az elektrosztatikus töltésnek köszönhetően a por a porolóban reked, és nem kerül a levegőbe. Tökéletesen tiszta bútorok, háztartási kiegészítők és elektromos készülékek. 

A megfelelő rúdhosszúsággal és a poroló méretének megfelelő megválasztásával hamarosan felfedezheti az elektromos rotációs poroló hatalmas tisztítási lehetőségeit. A portörlés szórakoztatóvá válik!

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

SZENZÁCIÓS ELEKTROMOS ROTÁCIÓS PORSZÍVÓ

Ön is szeretne nagyon gyorsan és minőségileg rendezett és tiszta otthont? Az elektromos rotációs porolóval ezt könnyedén elérheti.

Könnyen kezelhető, ezért azonnal látni fogja a különbséget a bútorain, a képein, egyszerűen mindenhol, ahol elhalad a forgó feje mellett.

 

forgo elektromos porolo

 

TÖKÉLETES TISZTASÁG

Ez az egyedülálló forgó poroló a fej forgása által létrehozott elektrosztatikus töltés alapján működik, így a sörték hatékonyan vonzzák és felfogják a port. A takarítás tökéletes lesz.

 

EGÉSZSÉGESEBB LEVEGŐ

A forgó poroló elektrosztatikus töltésének köszönhetően, amely lehetővé teszi a porszemcsék felfogását, ezeknek esélyük sincs a levegőbe kerülni. Így egészségesebb levegőt lélegezhet.

 

egyedi forgo elektromos porolo

 

MÉG A NEHEZEN HOZZÁFÉRHETŐ HELYEKET IS MEGTISZTÍTJA

Tényleg így van! Sokszor maradnak olyan helyek az otthonunkban, amelyek hosszabb ideig porosak maradnak, nem takarítjuk őket olyan gyakran, mert ez nagyon nehéz és időigényes lenne. Ennek mostantól vége.

A kiválóan állítható rúdhossznak, a 2 porolófejnek és az elektromos forgó rendszerének köszönhetően tökéletes tisztítást érhet el még a nehezen elérhető vagy nehezen tisztítható helyeken is, mint például a redőnyök, csillárok, légkondicionálók, gyermekjátékok, magas szekrények, radiátorok és így tovább.

 

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Az elektromos rotációs poroló használata nagyon könnyű. Helyezze be az elemeket a készülékbe, csatlakoztassa a kis vagy nagy porolófejet, és szükség esetén használja a hosszabbító rudat. Ezután kapcsolja be a gombbal, és máris kezdheti a takarítást - a portalanítást.

 

A KÉSZÜLÉK GYORS TISZTÍTÁSA

Az elektromos rotációs poroló tisztítása nagyon gyors, praktikus és egyszerű. Öblítse le a porolófejet, és hagyja megszáradni.

 

univerzalis forgo elektromos porolo

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Energiaellátás: 4 x AA elem (nem tartozék).
  • Ha nincs otthon megfelelő elem, akkor ITT talál!

 

A MI TIPPÜNK

 

KOMPAKT KÉZI PORSZÍVÓ NAGY TELJESÍTMÉNNYEL

 

nagy teljesítményű kézi autóporszívó - vezeték nélküli

 

A nagy teljesítményű kézi autóporszívó megadja azt a tisztaságot és frissességet, amire mindig is vágyott az autójában. Ne korlátozza magát többé a morzsák miatt! Bármikor, gyorsan és egyszerűen kiporszívózhat mindent.

 

 

SPRAY FELMOSÓ

spray felmosó

Kímélje a hátát és a kezét. Fedezze fel a praktikus és hatékony megoldást a padló tisztítására. Próbálja ki ezt a szórófejes felmosót, amely bármilyen padlóval megbirkózik.

 

 

SPECIÁLIS ROBOTMOP

 

hatékony robotporszívó

 

Próbálja ki a népszerű robotmop porszívót, és élvezze otthonában a tiszta padlót felesleges erőfeszítés nélkül. Az ilyen takarítás - a padló felseprése és felmosása valóban gyors, kényelmes és rendkívül hatékony.

 

 

PRAKTIKUS TELESZKÓPOS PORFOGÓ SERPENYŐ

 

teleszkópos porgyűjtő

 

Próbálja ki a kiváló teleszkópos mikroszálas portörlőt, és otthona a legelérhetetlenebb helyeken is ragyogni fog a tisztaságtól.

 

 

KÉTOLDALAS MÁGNESES ABLAKTISZTÍTÓ - DUPLA ÉS TRIPLA ÜVEGEZÉSHEZ

 

kétoldalas mágneses ablaktisztító - dupla és tripla üvegezéshez

 

A kiváló kétoldalas mágneses ablaktisztító segít az ablakok tisztításában a nehezen hozzáférhető helyeken. Percek alatt ragyogóan tiszták lesznek.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: