Kiváló forgó sajtreszelő

Kód: DS14123424
7 265 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Próbálja ki magát a tökéletesen elkészített séf-stílusú ételek elkészítésében. A finomra reszelt sajttal vagy tökéletesen reszelt zöldségekkel való díszítés csodákat tesz az ételekkel. És mindezt a kiváló forgó sajt- és zöldségreszelő segítségével.

Az egyedülálló forgóreszelő kemény sajtokkal, nyers zöldségekkel is megbirkózik, és még a csokoládét vagy a dióféléket is finomra reszeli. A kurbli egyetlen forgatásával finom sajtokat reszelhet közvetlenül például tésztára, pizzára vagy salátára.

A sajt- és zöldségreszelő a klasszikus kézi reszelő technológiáját használja. A reszelés során az összetevőket a fogantyúval nyomja meg, így a reszelés rendkívül biztonságos.

A reszelő kezelése és tisztítása nagyon egyszerű, gyors és kényelmes.

Tulajdonságait nemcsak a profi szakácsok értékelik, hanem a mindennapi otthoni főzés nélkülözhetetlen segítője is. Ezért minden hobbiszakács számára ideális ajándék.

Élvezze az új kulináris élményeket otthoni konyhájában, és próbálja ki a kiváló forgóreszelőt sajtokhoz, zöldségekhez, valamint más alkalmas élelmiszerekhez.


 

A MI TIPPÜNK 

Egy jó késélező szintén elengedhetetlen része a konyhának. Egy hatékony és minőségi késélezőt kínálunk Önöknek, amellyel az otthonában lévő összes kést és ollót megélezheti

A speciális hagyma- és zöldségszeletelő segít a konyhában a zöldsége felvágásában.

Eredeti és praktikus eszközöket kínálunk a borkedvelők számára is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A KIVÁLÓ ÉS PRAKTIKUS FORGÓRESZELŐ

Ön is szereti élvezni az ízletes és jól kinéző ételeket, mint egy étteremben? Most már otthon is élvezheti. Csak néhány megfelelő hozzávaló, egy praktikus segítő, egy forgóreszelő a sajtokhoz és a zöldségekhez - és máris egy séf ételét varázsolhatja a tányérjára.

 

egyedi sajtreszelo 

 

HÁROM FEJ

A három cserélhető tartozékkal rendelkező, sokoldalú sajt- és zöldségreszelővel apróbb vagy nagyobb reszeléket reszelhet, vagy kényelmesen szeletelhet. Egyszerűen válassza ki a megfelelő tartozékot:

 • Apró rácsos fej
 • Vastag rácsos fej
 • Szeletelő fej

 

ÉTELEK A CHÉF SZAKÁCSTÓL

Élvezze az éttermi jellegű ételeket otthon. Legyen kiváló házi szakács.

 • Díszítse ételeit szokatlan módon reszelt vagy apróra vágott zöldségekkel.
 • Reszeljen egy extra adag jó sajtot kedvenc tésztájára vagy pizzájára.
 • Fokozza a desszerteket finomra reszelt csokoládéval.
 • Használja a fantáziáját, és legyen tökéletes szakács.

 

KÖNNYŰ ÉS BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT

A sajt- és zöldségreszelő kezelése valóban nagyon egyszerű, gyors és kényelmes.

Csak vegye le a felső fedelet. Tegye a kívánt, reszelésre vagy vágásra alkalmas hozzávalókat a tálcába. Csukja vissza a fedelet. Az alapanyagokat a fogantyú elforgatásával és a fedő enyhe megnyomásával apró darabokra vagy szeletekre alakítja.

 

praktikus sajtreszelo 

HOGYAN MŰKÖDIK?

A tökéletes reszelési eredményt a kiváló minőségű, forgó, nagyon éles dob garantálja. A reszelés során a fogantyú fedele a dobhoz nyomja a hozzávalókat, és a behelyezett hozzávalót a fogantyú egyszerű mozgatásával reszelheti le, miközben enyhén megnyomja a fedelet.

GYORSTISZTÍTÁS

A kiváló forgóreszelő sajtokhoz és zöldségekhez könnyen tisztítható folyó víz alatt. Ha néhány ételdarab a reszelődobon marad, egyszerűen áztassa be egy pillanatra meleg vízbe, majd tisztítsa meg az éles fogak irányába.

 

PRAKTIKUS CSOMAGOLÁS

Ez a minőségi konyhai segédeszközt - a forgó sajt- és zöldségreszelőt praktikus és erős csomagolásban kínáljuk, amely a reszelő tárolására is használható.


fantasztikus sajtreszelo

 

A csomag tartalmazza:

 • Kurbli
 • Apró rácsos fej
 • Vastag rácsos fej
 • Szeletelő fej

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: