Gőztisztítók

HATÉKONY TISZTÍTÁSI MÓDSZER

Hatékony és effektív módszert keres otthona vagy irodája takarítására? Ne keressen tovább a gőztisztítóknál! A gőztisztítók nagyszerű megoldást jelentenek azok számára, akik durva vegyszerek vagy oldószerek használata nélkül szeretnének tisztítani, és ideálisak különböző felületekhez, beleértve a keményfa padlót, a csempét és még a szőnyeget is.

Online áruházunkban gőztisztítók széles választékát kínáljuk, amelyeket úgy terveztünk, hogy megfeleljenek az Ön tisztítási igényeinek. Akár kiváló gőzmopot, akár nagy teljesítményű gőztisztítót keres, nálunk megtalálja a megfelelő terméket.


 

Legnépszerűbb termékek

Egyedi gőzölős felmosó
Egyedi gőzölős felmosó
Raktáron (>5 db)
DS38061558
 
31 155 Ft
Cenocco Home CC 9093 Nettoyeur vapeur CC 9093 1
Nagy teljesítményű gőztisztító
Raktáron (>5 db)
DS69362815
 
18 375 Ft
összesen 2 termék
Egyedi gőzölős felmosó
Egyedi gőzölős felmosó
Raktáron (>5 db)
31 155 Ft

Próbálja ki a kiváló gőzmopot, és a háza nagy erőfeszítés nélkül ragyogóan tiszta lesz. Az 1500 W teljesítményű készülék erős gőzáramot termel, amely hatékonyan távolítja el a...

DS38061558
Cenocco Home CC 9093 Nettoyeur vapeur CC 9093 1
18 375 Ft

  Azonnali és tökéletes rendet szeretne? Próbálja ki az egyedülálló, nagy teljesítményű gőztisztítót konyhai készülékek, kárpitok, fürdőszobai csempék és fugák, üvegfelületek...

DS69362815

Gőzmopjaink ideálisak a mindennapi tisztításhoz, és úgy terveztük őket, hogy könnyen használhatóak és kezelhetőek legyenek. Könnyű és kompakt kialakításuknak köszönhetően könnyen manőverezhetőek otthon vagy az irodában, és kiválóan alkalmasak a szennyeződések és kosz eltávolítására a kemény padlókról.

Ha egy kicsit nagyobb kihívásra van szüksége, nagy teljesítményű gőztisztítóink ideálisak a kemény tisztítási feladatok elvégzéséhez. Úgy tervezték őket, hogy a felületek széles skáláját tisztítsák, beleértve a szőnyegeket, kárpitokat és még a fugákat is. Erőteljes gőzteljesítményüknek köszönhetően még a legkeményebb foltokat és szennyeződéseket is képesek eltávolítani.