Routerek

GYORS INTERNETKAPCSOLAT

Ha rútert vagy praktikus WiFi jelerősítőt keres, akkor a legjobb helyen jár. A mai összekapcsolt világban a megbízható és gyors internetkapcsolat elengedhetetlen mind a személyes, mind a szakmai használathoz. Akár otthonról dolgozik, akár filmeket streamel vagy csak böngészik a weben, olyan routerre van szüksége, amely képes kezelni az igényeit.

Webáruházunkban WiFi routerek és jelerősítők széles választékát kínáljuk minden pénztárcának és igénynek megfelelően. Akár otthoni használatra keres egy alap routert, akár egy fejlettebb modellt nagyobb vállalkozások számára, nálunk megtalálja, amire szüksége van.


 

Legnépszerűbb termékek

Praktikus wifi jelerősítő
Praktikus wifi jelerősítő
Raktáron (>5 db)
DS87929986
 
15 580 Ft
összesen 1 termék
Praktikus wifi jelerősítő
15 580 Ft

  Próbálja ki a praktikus wifi jelerősítőt, és soha többé nem lesz gondja a hirtelen jelkimaradásokkal, miközben számítógépén, táblagépén vagy laptopján dolgozik. A wifi...

DS87929986

A router kiválasztásakor figyelembe veendő egyik legfontosabb jellemző a jel hatótávolság. Az erős jelű rúter nagyobb területet képes lefedni, ami ideális, ha nagyobb otthoni vagy irodai lakással rendelkezik. Másrészt, ha csak egy kisebb területre van szüksége routerre, egy alapmodell is elegendő lehet.

Egy másik figyelembe veendő tényező az router sebessége. Minél nagyobb a sebesség, annál jobb az internetkapcsolat teljesítménye. Ez különösen akkor fontos, ha sokat használja, vagy ha az internetkapcsolatát online játékra vagy streamingre használja.