Projektorok

MODERN ÉS HAGYOMÁNYOS

A projektorok nélkülözhetetlen eszközei a prezentációknak, filmvetítéseknek, játékoknak és más olyan tevékenységeknek, amelyekhez nagy képernyőre van szükség. A piacot a projektorok széles választéka árasztja el, a hagyományos lámpás projektoroktól a modern LED-es projektorokig. Ebben a kategóriában két egyedi projektort mutatunk be, amelyek biztosan feldobják a vetítés élményét - egy intelligens LED projektort és egy nagy teljesítményű mini projektort.

Az intelligens LED-es projektor kiváló választás azok számára, akik egy olyan "minden egyben" eszközt keresnek, amely egyesíti a szórakozást és a kényelmet. A beépített Wi-Fi és Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően könnyedén streamelhet tartalmakat telefonjáról, laptopjáról vagy táblagépéről. A projektor Android operációs rendszerrel is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy letöltse és telepítse kedvenc alkalmazásait a Google Play áruházból. A Smart LED projektor natív 1080p felbontással rendelkezik, amely biztosítja, hogy éles, tiszta képet élvezhessen élénk színekkel.


 

Legnépszerűbb termékek

projektor
Nagy teljesítményű mini projektor
Raktáron (>5 db)
DS25284935
 
36 155 Ft
led projektor
Egyedülálló Smart LED projektor
Pillanatnyilag nem elérhető
DS50790616
 
66 830 Ft
összesen 2 termék
projektor
36 155 Ft

  Fedezze fel ezt az egyedülálló és átfogó LED mini projektort, amellyel otthonában kényelmesen létrehozhat egy házimozit. Lejátszhat nagyfelbontású videókat és filmeket,...

DS25284935
led projektor
Egyedülálló Smart LED projektor
Pillanatnyilag nem elérhető
66 830 Ft

Állítsa be saját házimoziját közvetlenül a nappalijában. Az egyedülálló és komplex Smart LED projektor ideális megoldás. A WiFi kapcsolatnak köszönhetően bármilyen "okos"...

DS50790616

A nagy teljesítményű mini projektor ideális azok számára, akik a hordozhatóságot és a kényelmet részesítik előnyben. Ez a kompakt projektor nagy teljesítményt nyújt, hiszen natív 720p felbontása és 2800 lumenes fényereje még jól megvilágított környezetben is kiváló minőségű képet biztosít. A projektor számos eszközzel, többek között laptopokkal, játékkonzolokkal és okostelefonokkal is kompatibilis, így kiváló választás az útközbeni játékhoz és filmnézéshez.

Mind a Smart LED projektor, mind a nagy teljesítményű mini projektor LED-lámpás technológiával rendelkezik a hosszú élettartam és az alacsony karbantartási költségek érdekében. A LED-lámpák élettartama akár 30 000 óra is lehet, így tartósabbak és energiatakarékosabbak, mint a hagyományos lámpás projektorok.