Himalája sómécses

Kód: DS41890380
5 930 Ft / db
Pillanatnyilag nem elérhető
A tétel elfogyott…

 

Ismerje meg ezt az egyedülálló csomag minőségi sómécsest. A sólámpák az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásairól ismertek.

Mivel kellemes, pihentető légkört tudnak előidézni, segíthetnek az álmatlanságban, a stressz és az idegesség enyhítésében. Pozitív hatással vannak a légutakra, a keringési rendszerre és a szervezet általános immunitására. Megfázás, allergia, bőrproblémák, immunitás javítására és egyéb problémák esetén is alkalmas.

Élvezze az egyedülálló relaxációs terápiát, és tegyen valamit az egészségéért. Ez a 100%-ban természetes módszer egy kíméletes, mégis hatékony módja annak, hogy egészségesebb és tisztább levegőhöz jusson, amely pozitívan hozzájárul a szervezet tisztításához, a különböző betegségek enyhítéséhez és megelőzéséhez.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI SÓMÉCSES

A sólámpák egyedi kialakításuk és nagyszerű terápiás tulajdonságaik miatt népszerűek.  A tűz felmelegíti az ásványi anyagot és aktiválja a hidratációt, javítva és felgyorsítva a légtisztítási folyamatot. Az ásvány, amely árnyékolóként is szolgál, lágyabbá és kíméletesebbé teszi a fényt, lehetővé téve, hogy közvetlenül a fényforrásba nézzen anélkül, hogy látása károsodna.

 
solna-lampa-na-svicky

 

HASZNÁLJA EZT A SÓLÁMPÁT:

 • légzőszervi betegségek és asztma,
 • megfázás vagy influenza,
 • bőrbetegségek, például atipikus ekcéma és pikkelysömör,
 • az immunitás javítása,
 • izomlazítás,
 • az idegrendszer és a keringési rendszer támogatása,
 • depresszióra, stressz és feszültség enyhítésére,
 • enyhíti a menopauza előrehaladását.

 

A SÓLÁMPÁKAT ÉVSZÁZADOK ÓTA HASZNÁLJÁK

Az emberek évszázadok óta faragnak nagy darabokat a sókristályokból, amelyekből sólámpákat készítenek. Ma is használják őket nemcsak esztétikai, hanem egészségügyi előnyeik miatt is. Fedezze fel a sólámpák erejét ezzel a kiváló minőségű és kedvezményes lámpával.

 

HOGYAN MŰKÖDIK A SÓLÁMPA?

A nagyméretű sókristályok melegítéskor negatív töltésű ionokat bocsátanak ki, amelyek segítenek a levegő tisztításában, felfrissítésében, fertőtlenítésében, valamint az allergén- és porszemcséket is bevonhatják. Ez lesüllyed a földre, és már nem lélegzi be. Ezzel egyidejűleg más hasznos anyagok is a levegőbe kerülnek. Ezzel szemben például a televízió, a számítógép és más elektronikai eszközök pozitív ionokat bocsátanak ki a levegőbe, amelyek károsak az egészségre. Ezzel a sólámpával kiküszöbölheti a negatív ionokat, és egészségesebb környezetet teremthet.

 
kulonleges himalaja somecses

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A SÓLÁMPÁT?

Tegye a gyertyát a sómécsesbe, és gyújtsa meg. Amikor a sólámpa felmelegszik, elkezd működni. Használja szükség szerint vagy hetente többször. Tisztítsa meg nedves ruhával, és hagyja jól megszáradni. Ne mossa víz alatt, mert a só feloldódhat. A sólámpa folyamatosan üzemeltethető, mivel az ionizációs folyamat lassan megy végbe.

 

AZ EGÉSZSÉGESEBB LEVEGŐÉRT

Amikor a televíziók, számítógépek, mikrohullámú sütők és más elektromos készülékek megjelentek az otthonokban, az egészségünkre káros pozitív ionok nagymértékben koncentrálódtak. Ráadásul a légszennyezés is lényegesen rosszabb, mint évtizedekkel ezelőtt. Az egészséget nem segíti a levegőben lévő allergének magas koncentrációja. Vessen véget az elektromos szmognak és a szennyezett levegőnek ezekkel az egyedülálló sómécsesekkel. Fedezze fel a természetes és ökologikus megoldást.

 

KÖRNYEZETBARÁT MEGOLDÁS

A természet ökológiai és természetes megoldást kínál a levegő tisztítására. Sóval. A sónak számos olyan egyedi tulajdonsága van, amely segíthet a belélegzett levegő minőségének javításában.

 
egyedi himalaja somecses

 

HOVA HELYEZZÜK A SÓLÁMPÁT

A sólámpát bárhol elhelyezheti otthonában. A kősó azonban érzékeny a nedvességre. Nem lehet nedvességforrás, például szökőkút vagy akvárium közelében. Ha minden óvintézkedés ellenére a lámpa nedves lett, használat előtt hagyja, hogy természetes módon megszáradjon.

 

EGYEDI DESIGN-KIEGÉSZÍTŐKÉNT IS HASZNÁLHATJA

Ezek a sólámpák lenyűgözően néznek ki. Egyedülálló dizájnnal egészítik ki bármelyik helyiséget. Irodákba, gyerekszobákba és hálószobákba is alkalmasak. Terápiás tulajdonságaik mellett az esztétikájukban és szokatlanságukban is gyönyörködhetnek.

 

EGYEDI ÉS EREDETI

A sólámpák évmilliókkal ezelőtt keletkezett sókristályokból álló tömbök. Mélyen a föld alatt bányásszák őket, és a legtöbb esetben kézzel dolgozzák meg őket. Minden sólámpa eredeti. Minden kristály más és más alakú, eredeti belső szerkezettel és színárnyalattal rendelkezik.

 
eredeti himalaja somecses

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Természetes sólámpa sókristályokból
 • A forma, szín és méret változó
 • Minden darab egyedi
 • A só elfogadja a nedvességet, ezért száraz helyen kell tartani.
 • Súly: kb. 1,0-1,5 kg

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: