Lábujjkorrigáló bütyökvédő és ortopédiai talpbetét bütyökre

Kód: DS99964575
Akció Tipp
7 710 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Kínozza a bütyke? Fájdalmas, kellemetlen vagy égető érzések a hüvelykujján? Tudunk egy megoldást – bütyökvédő és lábujjkorrigáló gélpárna, amely a deformált hüvelykujj korrigálására szolgál – Hallux Valgus, és segít a bőrkeményedésnél is.

A korrektor különleges memóriahabos betétekkel egészül ki, amelyek fájdalomcsillapítást nyújtanak, és segítenek a deformált hüvelykujj stabil helyzetének fenntartásában.

Ez a csomag speciálisan azoknak készült, akik hüvelykujj deformációval küzdenek.

A gélkorrektor és a hüvelykujjvédő ezekkel a talpbetétekkel hatékony megoldást nyújt, amely pozitívan befolyásolja a nagylábujj helyes elhelyezkedését, védi az ízületeit és egyben védi a hüvelykujjat a horzsolások, bőrkeményedés ellen.


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Ide kattintva talál egy kedvező csomagot, amelybe két pár Lábujjkorrigáló és ortopédiai talpbetétet tettünk és INGYENES SZÁLLÍTÁS jár hozzá.

Testreszabott csomag lúdtalp esetén.

Tekintse meg a többi lábápolási termékünket is

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

MIÉRT ALAKUL KI A HALUXX VALGUS - BÜTYÖK?

A bütyök a hüvelykujjat természetes helyzetben tartó ízületek és izmok gyengülése miatt képződik. A fő okokat a géneknek, a nemnek, a lábsérüléseknek, az ismétlődő megterhelésnek, az életkornak és a nem megfelelően illeszkedő cipők viselésének tartják, pl. keskeny, hegyes vagy magas sarkú cipő.

A korrektor az Ön számára ajánlott amennyiben ezekkel a gondokkal küzd:

 • Égető érzések a hüvelykujjban és annak környékén
 • Problémák járás közbeni fájdalommal és rosszabb egyensúly
 • Nehezen talál megfelelő cipőt
 • A hüvelykujj merevsége
 • A lába könnyebben elfárad
 • Pirosabb és keményebb (gyulladt) bőr a hüvelykujj környékén
 • Ha a hüvelykujja a többi ujját dörzsöli, és ettől bőrkeményedések alakulnak ki

 labujjkorrigalo butyokvedo

LÁBUJJKORRIGÁLÓ ÉS BÜTYÖKVÉDŐ

A korrektor és a hüvelykujjvédő segít elnyelni a nyomást, kiegyenesíti a deformált hüvelykujjat és csillapítja a bőrkeményedést az ízületen. A siker titka egy speciális anyagban rejlik, amely hatékonyan, de ugyanakkor finoman korrigálja a hüvelykujjat a megfelelő helyzetbe. Ez segít enyhíteni a kellemetlen fájdalmat, égést és merevséget. A hüvelykujj fokozatosan visszatér a megfelelő helyzetbe, megkönnyítve a mozgást.

 • Nagylábujj befordulásával járó lábdeformáció eltávolítása – Hallux Valgus
 • Segít enyhíteni a fájdalmat és a merevséget
 • Megakadályozza a bőrkeményedés kialakulását a lábakon
 • Hatékony megelőzés
 • Lerövidíti a rehabilitációs időt  

 

HATÉKONY TERÁPIA ÉS MEGELŐZÉS

A korrigáló hosszú távú használatra alkalmas Hallux Valgus kezelésére, de annak megelőzésére is használható. A bütyökkorrigálót éjszaka viselje alvás közben, és amennyiben lehetséges a nap folyamán is. A hatékony kezelés érdekében a memóriahabból készült ortopédiai talpbetéteket is ajánljuk, amelyek segítenek abban, hogy a hüvelykujját megfelelő helyzetben rögzítsék a lábbeli viselése közben. Ezen kívül enyhítik a lábfájást, és a nehéz és duzzadt lábak érzését.

 

butyokvedo gelparna

 

AZ IZÜLETI BŐRKEMÉNYEDÉS ELLEN

A gélpárna megakadályozza a bőr és a hüvelykujj ízületének dörzsölését. Megbízhatóan távolítja el a bőrkeményedést, ugyanakkor megelőzően jár el az új bőrkeményedések kialakulása ellen.

 

KÉNYELMES ÉS HATÉKONY

A hüvelykujjrögzítő szilikonból készül és géllel van töltve. Ennek köszönhetően a korrektor puha és kényelmes, ugyanakkor hatékony és eredményes. A korrektor nem nyomja az ujjak között, jól tartja a helyét és kényelmes a viselete.

 

MINŐSÉGI ANYAGOK ÉS HOSSZÚ ÉLETARTAM

A korrektor a legmagasabb minőségű anyagokból készül, amelyek garantálják a termék funkcionalitását és hosszú élettartamát. A termék párban (2db) kerül kiszállításra. A speciális szilikon ismételt és megerőltető használat után sem veszíti el hatékonyságát.

 

memoriahabos talpbetet

MEMÓRIAHABOS ORTOPÉDIAI TALPBETÉT

Egész nap talpon van, fájnak a lábai, sarka, achillesze? Sarkantyúban vagy bütyök fájdalomban szenved? Már szenvedés a cipőben való mozgás?

Ismerje meg a megoldást - egyedi ortopéd talpbetét cipőbe memóriahabból.

A speciális memóriahab tökéletesen alkalmazkodik a láb formájához, biztosítja a szükséges támogatást és megbízhatóan elnyeli az ütéseket. Ily módon segít megszüntetni a nehéz és fájó lábak érzését, elősegíti a regenerációt és megszünteti a fájdalmat. A mozgás stabilabb és kellemesebb lesz.

 • Pihenteti a nehéz és fáradt lábakat
 • Enyhítheti az égető érzést és a fájdalmat
 • Minden lépés olyan, mintha pamuton járna
 • Ideális bármilyenfajta cipőbe
 • Egészségügyi hatás
 • Sarkantyú esetében használatos
 • Bütyök kezelése
 • Minden lábhoz alkalmazkodik 

 

KINEK ALKALMASAK A MEMÓRIAHABOS TALPBETÉTEK?

A speciális memóriahab betétek minden sportra alkalmasak, szabadidős tevékenységekhez, hosszú sétákhoz és hosszú állásokhoz.

Különösen alkalmasak azoknak, akik egész nap talpon vannak.

Minden típusú cipőhöz illeszkednek, és fájdalomcsillapító hatást nyújtanak egész nap. Ezen kívül megakadályozzák a láb csúszkálását a cipőben így a cipő jobban illeszkedik a lábhoz. A talpbetétek enyhítik a lábfejre nehezedő nyomást, megakadályozzák a lábdagadást, ízületi fájdalmakat és a hüvelykujj kellemetlen deformálódását – hallux valgus.

A cipő talpbetétei páratlan kényelmet biztosítanak néhány percen belül.

 

HATÉKONY SARKANTYÚ ÉS BÜTYÖK (HALLUX VALGUS) ESETÉN

A betétek bütyök kezelésére is alkalmasak. A betét segít megőrizni a hüvelykujj stabil helyzetét, enyhíti a nyomást az ízületen és támogatja a regenerációt.

Sarkantyú esetén a betétek enyhítik a fájdalmat és a nyomást. A fájdalmas terület így kevésbé stresszes, ezért gyorsabban regenerálódik.

 

MINŐSÉGI ALAPANYAG ÉS HOSSZÚ ÉLETTARTAM

A betétek a legjobb minőségű anyagokból készülnek, amelyek garantálják a termék funkcionalitását és hosszú élettartamát. A különleges memóriahab ismételt és megerőltető használat után sem veszíti el hatékonyságát.

A talpbetétek univerzális méretűek, így a talpbetétre lépés után saját súlyával létrehozza a láb alsó részének körvonalát, amelyet aztán ollóval kivághat.

 

MÉRETEK

 • A termék mérete: Univerzális
 • A csomag mérete: 10 x 36 x 2 cm
 • Szín: Fehér

 

TŐRŐDJÖN A LÁBAIVAL - LÁBÁPOLÁS

A nagylábujj deformációja esetén enyhítést hozhat Önnek a bütyökvédő és lábujjkorrigáló gélpárna.

A Ped Egg segít eltávolítani a megkeményedett, érdes bőrt.

Amennyiben narancsbőrtől szenved a speciális talpmasszírozó eszközünk segít megszabadulni a cellulitisztől.


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: