Erőteljes hordozható léghűtő - DUPLA CSOMAG

Kód: DS99964695
Akció Tipp
23 710 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A csomagolás 2 darab hordozható léghűtőt tartalmaz kedvező áron + INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL

Az egyedi Artic Air léghűtőt gyors léghűtésre tervezték. Akár 8°C-kal lehűti a levegőt az általános levegőminőség és a kellemes beltéri klíma érdekében.

A hordozható hűtő zajmentes, szagtalan, nem mérgező és újrafelhasználható. Élvezze a hűvös, tiszta és friss levegőt, bárhol is van.

Ezen kívül ez az egyedi hűtő egyszerre párásítja és tisztítja a levegőt. Így járul hozzá az egészségesebb klímához otthonában. Ezt különösen nagyra értékelik az allergiások, gyerekek, idősek és betegek.

A léghűtő bármilyen helyiségben, irodában, hálószobában, munkahelyen és egyéb helyiségekben használható. Használhatja autóban, lakókocsiban is, egyszóval mindenhol, ahol szükség van rá. Kompakt méreteinek és stílusos kialakításának köszönhetően ez a hűtő érdekes és stílusos otthoni kiegészítő.

 • Segít hűteni a levegőt a helyiségben
 • Ideális páratartalmat biztosít
 • Javítja a testi és lelki közérzetet
 • Kellemes klímát teremt
 • Tisztítja és párásítja a levegőt
 • Szuper csendes, állítható sebességgel

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

 EGYEDI LÉGHŰTŐ

Bemutatjuk ezt az egyedi hűtőt, amely a legjobb megoldás a forró nyári napokra. Segíti a forró levegő tökéletes és hatékony lehűtését, biztosítja a szükséges páratartalmat és ezáltal egészséges klímát teremt. Az Artic Air-t sokáig a szobában hagyhatja.

Ezzel a hordozható hűtővel:

 • Biztosítja az ideális hőmérsékletet
 • Minimális üzemeltetési költségek
 • Kellemes klímát teremt a lakásban, házban, irodában, nappaliban vagy galériában
 • Nem károsítja az egészségét

 

nagy teljesitmenyu hordozhato leghuto

 

MIÉRT A LÉGHŰTŐ?

A túl magas beltéri hőmérséklet rossz hatással van az egészségi állapotra. Ha hosszan tartó magas hőmérsékletnek van kitéve a szervezet, könnyen elfárad, fejfájást, rossz közérzetet, fáradtságot és kiszáradást okoz. Az idősek, a betegek és a gyermekek különösen érzékenyek rá. Számukra a trópusi hőmérséklet negatív következményekkel járhat az egészségükre nézve.

A hagyományos klímaberendezésekhez képest az üzemeltetési és beszerzési költségek minimálisak. Sokkal ökologikusabb és nem káros az egészségre.

 

AZ EGÉSZSÉGESEBB LEVEGŐÉRT

A léghűtés mellett ez a hűtő egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik, amely tisztítja és párásítja a levegőt. Ezt minden allergiás, valamint idősek és betegek értékelni fogják. Az egészséges, tiszta és friss levegő a testi és lelki jólét első lépése.

 

TISZTA, HIDEG ÉS FRISS LEVEGŐ BÁRHOL

A hűtőt mindenhol használhatja, például hálószobában és gyerekszobában, nappaliban, dolgozószobában a tetőtérben. Alkalmas mindenkinek, aki gyors és garantált hűtésre vágyik, aki meleg helyen dolgozik, minden gyermekes családnak, időseknek, utazóknak, betegeknek, lakókocsikba, kempingezéshez, egyszóval bárhol, ahol jól akarja érezni magát.

 asztali klima

 

KÖRNYEZETBARÁT

A léghűtő sokkal hatékonyabb, mint a ventilátor, de a hagyományos klímaberendezésekkel ellentétben nem használ kémiai hűtőközeget, freonokat. Energiatakarékos és környezetbarát. Így a gyerekszobában is használhatja anélkül, hogy aggódnia kellene a kicsik egészségéért.

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A LÉGHŰTŐT

Helyezze a hűtőt a kívánt helyiségbe. Töltse fel a tartályt vízzel. A tartály űrtartalma 0,5 l, ami körülbelül 7-8 órás hűtéshez elegendő. Kapcsolja be, és hagyja működni.

Az evaporatív hűtés az egyik leghatékonyabb módja a levegő természetes hűtésének. Ez a hűtő meleg levegőt szív be és lehűti a hűtőkamrában, majd azonnal nedves és friss hideg levegővé alakítja.

 

KOMPAKT MÉRETEK

Ez a hordozható léghűtő rendkívül könnyű, kompakt, és maximálisan hatékony. Könnyen hordozható, bárhová elhelyezheti az asztalon, és élvezheti a kellemes hűsítő hatást. A hűtő tápellátása USB kábelen keresztül történik, az adapter segítségével a hálózaton keresztül is táplálható.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS STÍLUSOS TERVEZÉS

A gyártás során a legjobb minőségű anyagokat használták fel, hangsúlyt fektetve a termék hosszú élettartamára és újrafelhasználhatóságára. Ezért a termék sokféle célra szolgál. Ráadásul a termék dizájnja időtálló és stílusos, így minden otthon és iroda ízléses kiegészítőjeként is alkalmas.

 nagy teljesitmenyu hordozhato leghuto

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Hordozható, kompakt
 • Három hűtési fokozat
 • Kompatibilis az USB 2.0 és újabb verziókkal
 • USB tápellátással
 • Színes háttérvilágítás - 7 LED szín
 • Vízzel feltöltendő - egy teli tartály 7,8 órát bír
 • Tartály 0,5 liter
 • A hideg levegő megérkezése akár három percig is eltarthat
 • Használat előtt győződjön meg arról, hogy a bordákban lévő anyag egyenes, különben a klíma nem fog 100%osan teljesíteni
 • a készlet erejéig szállítjuk a változatot

 

Használati útmutató:  Erőteljes hordozható léghűtő


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: