Tokok, kártyatartók

A TÖKÉLETES MEGOLDÁS MINDENKI SZÁMÁRA

Stílusos és funkcionális megoldást keres fontos dokumentumai és kártyái biztonságos és rendezett tárolására? Ne keressen tovább, mint irat- és kártyatárcákból álló kollekciónk!

Dokumentum- és kártyatokjaink tökéletes megoldást jelentenek mindazok számára, akik egy minimalista pénztárcát keresnek, amelybe minden fontos holmijuk elfér. Az RFID-blokkoló technológiának köszönhetően tokjaink tökéletes védelmet nyújtanak a személyazonosság-lopás és a hitelkártyacsalás ellen.


 

Legnépszerűbb termékek

A tökéletes minimalista pénztárca RFID-blokkolással
 
9 425 Ft
összesen 1 termék
A tökéletes minimalista pénztárca RFID-blokkolással
9 425 Ft

Fedezze fel a tökéletes minimalista, RFID-blokkoló pénztárcát, amely rendezett és szervezett formában tartja pénzügyeit és fontos hitel- és hűségkártyáit. Ráadásul a személyes...

DS17724319

A biztonsági jellemzőkön túlmenően az irat- és kártyatokjaink hihetetlenül megbízhatóak. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyeket úgy terveztek, hogy ellenálljanak a mindennapi igénybevételnek, így biztos lehet benne, hogy holmija biztonságban marad, bárhová is megy.

De ez még nem minden - irat- és kártyatáskáinkat személyes riasztóval is szállítjuk, amely vészhelyzet esetén aktiválható. Akár késő este tér haza, akár veszélyes helyzetben van szüksége segítségre, személyes riasztónk nélkülözhetetlen eszköz a biztonsága megőrzéséhez.