Zselés talpbetét a sarok hólyagoktól való védelemre

Kód: DS71835368
2 375 Ft / pár
Raktáron (>5 pár)

 

Mondjon búcsút a vízhólyagoknak és a sarkán lévő hólyagoknak. Hozunk egy nagyszerű megoldást. Forradalmi gél sarokvédők. A gélvédők áttetszőek, nem változtatják meg  a cipő formáját, de ami a legfontosabb - valóban segítenek.

A gélvédő hatékonyan megakadályozza a sarok kopását a cipőben, és így megbízhatóan és hatékonyan kiküszöböli a vízhólyagokat. Megelőzően, de a már kialakult hólyagokra is hat. A nagyszerű dolog, hogy hosszú távon használható, így a lába sokáig biztonságban lesz.

Mostantól nincs több hólyag a sarkakon. Tegyen valamit a lábáért, hogy biztonságban érezhesse lábait.


 

A MI TIPPÜNK

Ajánlott akciós  csomag  gél  párna amellyel akár 50%-ot is megtakaríthat.

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

Mondjon búcsút a fájó és hólyagos sarkaknak. Ennek a speciális, sarokvédő szilikon cipőbetétnek köszönhetően a járás kellemes és fájdalommentes lesz. A talpbetétet telt sarokkal rendelkező cipőkhöz tervezték. A szilikonnak köszönhetően a talpbetét könnyen illeszkedik a cipőbe. Megszabadul a fájó és irritált bőrtől a sarkon. Tegyen valamit a kényelméért.

  • Megakadályozza a cipő kopását és elhasználódását
  • Kellemes tapintású
  • Minőségi anyagok
  • Hosszú távú használat
  • Tiszta áttetsző rehabilitációs segédeszköz

 

szilikon talpbetét

 

MIÉRT ALAKULNAK KI HÓLYAGOK

Sok esetben a hólyagok a rosszul illeszkedő cipő miatt keletkeznek. A túl szoros vagy éppen ellenkezőleg, a laza cipő súrlódást okoz, ami megzavarhatja a bőrt, és folyadékkal teli buborék - hólyag - kialakulását indítja el. További okok a túlzott nedvesség vagy a gombás fertőzések is lehetnek.

 

KÜLÖNBÖZŐ TÍPUSÚ LÁBBELIKHEZ HASZNÁLHATJA ŐKET

Az erős ragasztó résznek köszönhetően a gélvédők kényelmesen rögzíthetők a sétacipőkhöz, elegáns cipőkhöz, valamint a munkahelyi vagy egyéb cipőkhöz. A gélpárna minden cipőben megakadályozhatja a nem kívánt vízhólyagok kialakulását.

 

HOSSZÚ TÁVÚ VÉDELEM

A sarokvédők kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek garantálják a hosszú távú funkcionalitást és a hólyagok és bőrkeményedések elleni védelmet. Csak helyezze be a védőt a cipőjébe, és hagyja rajta. Így biztos lehet benne, hogy amikor felveszi kedvenc cipőjét, nem fog hólyagosodni.

 

gelove-vložky-na-ochranu-paty

 

HATÉKONY SEGÍTSÉG, AMIT ÉSZRE SEM FOGSZ VENNI.

A gélsarkak sima, puha és áttetsző szilikongélből készülnek, amely nem zavarja a cipő megjelenését. Formájának és áttetszőségének köszönhetően senki sem fogja észrevenni ezt a segédeszközt.

 

MIÉRT OLYAN HATÉKONY A SAROKVÉDŐ

A titok a kiváló minőségű, áttetsző szilikonban rejlik, amely nagyon kellemes tapintású. Ez hatékonyan megakadályozza a túl laza vagy szűk lábbelik által okozott sarokkopást. Emellett kiegyenlíti a cipő belsejének egyenetlenségeit, amelyek szintén vízhólyagokat okozhatnak. Ez hatékonyan és eredményesen megakadályozza a hólyagok kialakulását a sarkakon.

 

gél talpbetét

 

A SAROKVÉDŐ HASZNÁLATÁNAK MÓDJA

Nagyon egyszerű és gyors a használata. A sarokvédő hátoldalán öntapadós réteg található, amelyet védőfólia borít. A védőfólia eltávolítása után a cipő sarkának közepére ragasztják. Egyszeri felragasztásra tervezték.

  • 2 x szilikon betét
  • Anyag: átlátszó gél
  • Megakadályozza a sarokcsúszást
  • Univerzális méret
  • Méret: 10 x 2,5 x 0,2 cm

 

A MI TIPPÜNK

EGYEDI BETÉTEK A LAPOS LÁBAKHOZ

lúdtalpbetét - harántemelő

Ismerje meg ezt az egyedülálló testtartásjavító talpbetétet, amely a lúdtalp és harántsüllyedés okozta fájdalom csökkentésére és gyakori fáradtság enyhítésére szolgál.

 

 

BÜTYÖKKORRIGÁLÓ ORTÉZIS

bütyökkorrigáló ortézis

Az ortopédiai bütyökkezelőt a hüvelykujj deformálódás kezelésére és annak megelőzésére használjuk.  A mozgatható nyak lehetővé teszi a lábujj hajlítását az ízületben, lehetővé téve a eszközzel való sétát.

 

 

EGYEDI RESZELŐ A REPEDEZETT SAROKRA

 

lábápoló sarokreszelő

 

Ez az egyedi sarokreszelő hatékony módja az effektív és gyors otthoni pedikűrnek és lábápolásnak. Tökéletesen, gyorsan és kényelmesen eltávolítja a bőrkeményedéseket és a repedezett bőrt.

 

 

EGYEDI FÜRDŐSZOBAI LÁBMOSÓ PAPUCS A KÖNNYŰ ÉS HATÉKONY LÁBTISZTÍTÁSHOZ

lábmosó papucs a fürdőszobába

A lábmosó papucs mindenki számára nélkülözhetetlen kiegészítő és segítő. A lábmosás nagyon gyors, hatékony és kellemes. A lábmosó papucs az idősek, terhes nők és az ízületi problémákkal küzdő emberek számára is egészségügyi segédeszközként szolgál.

 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: