Kiváló kétoldalú mágneses ablaktisztító

Kód: DS29056040
8 595 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A kiváló kétoldalas mágneses ablaktisztító segít az ablakok tisztításában a nehezen hozzáférhető helyeken. Percek alatt ragyogóan tiszták lesznek.

A mágneses ablaktisztítót autója ablakainak rendszeres tisztításához, valamint nagyobb üvegfelületek tisztításához is értékelni fogja. Például az egyre népszerűbbé váló üvegajtókra vagy zuhanykabinokra is felhasználhatók.

A tisztítás ezzel a kétoldalú mágneses ablaktisztítóval egyszerű, kiváló minőségű és rendkívül hatékony. Az erős mágnesnek köszönhetően az ablak mindkét oldalát egyszerre tökéletesen megtisztíthatja.

Nem kell többé "későbbre" halasztani az ablakmosást. A mágneses ablaktisztítónak köszönhetően ez a tevékenység szórakoztatóvá válik!


 

A MI TIPPÜNK

Itt talál egy akciós 2 db-os csomag kétoldalú mágneses ablaktisztítót kedvezményes áron, vagy egy 3 darabos csomag ablaktisztítót INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

ELKÉPESZTŐ KÉTOLDALAS MÁGNESES ABLAKTISZTÍTÓ

Ön is szeretné, ha az ablakait nagyon gyorsan és magas minőségben tisztítanák? Problémát okoz az üveg tisztítása a nehezen hozzáférhető helyeken? Felső emeleten lakik, és az ablakok tisztítása komplikált? A mágneses tisztítónak köszönhetően az ablakmosás rendkívül kényelmes, egyszerű és gyors lesz.

Ráadásul könnyen kezelhető, az ablak mindkét oldalát egyszerre tisztítja, és a különbséget azonnal látni fogja.


egyedi magneses ablaktisztito

 

TISZTA ABLAKOK PERCEK ALATT

Ez az egyedülálló mágneses ablaktisztító egyszerre képes az ablakok tisztítására mindkét oldalról. A tisztító mindkét részében található erős mágnesnek köszönhetően egyszerre mossa az ablak mindkét oldalát, így időt és energiát takaríthat meg.

A takarítás egy-kettő készen van!

 

1 CM VASTAGSÁGÚ ÜVEGHEZ

A szenzációs mágneses ablaktisztító segít a különböző üvegfelületek tisztításában, akár 1 cm vastagságig. Könnyedén tisztíthatja a nyári teraszok ablakait, az üvegajtókat és a zuhanykabinok oldalait, vagy akár az autó ablakát is. És mindezt nagyon kényelmesen, gyorsan és egyszerűen.

 

A LEGMAGASABB EMELETEKEN LÉVŐ ABLAKOKAT IS TISZTÍTJA

A legfelső emeleteken lévő és erkély nélküli ablakok tisztántartása jelentős nehézségeket okozhat. A kétoldalas mágneses ablaktisztítónak köszönhetően ez egyáltalán nem jelent problémát. Ráadásul a tisztító külső oldalán egy praktikus zsinór található, így garantáltan kézben tarthatja a tisztító mindkét oldalát. 


praktikus magneses ablaktisztito

 

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

A kétoldalas mágneses ablaktisztító használata nagyon egyszerű. Nedvesítse be az ablakmosó tisztító részeit, adjon hozzá ablaktisztítót, nyomja mindkét oldalát az ablakhoz, fűzze a csuklójára a rögzítő zsinórt, és már kezdődhet is a tisztítás.

 

A KRISTÁLYTISZTA ABLAKOKÉRT

A gyártás során felhasznált speciális anyagoknak köszönhetően az üvegtisztító rendkívül hatékony. Ablakai pillanatok alatt tökéletesen tiszták lesznek.

 

GYORSTISZTÍTÁS

A mágneses ablaktisztító tisztítása is nagyon gyors, praktikus és egyszerű. Az ablaktisztító részeit vízzel megtisztítja, és újra használatra kész.


minosegi magneses ablaktisztito

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Anyag: műanyag, gumi, mágnes
  • Méretek: 15,5 x 13,5 x 7 cm
  • Üvegvastagsághoz: 1 cm-ig (nem működik dupla üvegezésű üvegen)
  • Csomag tartalma: 1 darab

 

A MI TIPPÜNK

 

KOMPAKT KÉZI PORSZÍVÓ NAGY TELJESÍTMÉNNYEL

 

nagy teljesítményű kézi autóporszívó - vezeték nélküli

 

A nagy teljesítményű kézi autóporszívó megadja azt a tisztaságot és frissességet, amire mindig is vágyott az autójában. Ne korlátozza magát többé a morzsák miatt! Bármikor, gyorsan és egyszerűen kiporszívózhat mindent.

 

 

SPRAY FELMOSÓ

spray felmosó

Kímélje a hátát és a kezét. Fedezze fel a praktikus és hatékony megoldást a padló tisztítására. Próbálja ki ezt a szórófejes felmosót, amely bármilyen padlóval megbirkózik.

 

 

SZENZÁCIÓS ELEKTROMOS ROTÁCIÓS PORSZÍVÓ

forgó elektromos poroló

A csodálatos elektromos rotációs poroló segítségével otthona ragyogni fog a tisztaságtól. Ez a nagyon modern és hatékony, nagy teljesítményű készülék biztosítja, hogy Ön percek alatt tiszta és pormentes otthonát élvezhesse.

 

 

SPECIÁLIS ROBOTMOP

 

hatékony robotporszívó

 

Próbálja ki a népszerű robotmop porszívót, és élvezze otthonában a tiszta padlót felesleges erőfeszítés nélkül. Az ilyen takarítás - a padló felseprése és felmosása valóban gyors, kényelmes és rendkívül hatékony.

 

 

PRAKTIKUS TELESZKÓPOS PORFOGÓ SERPENYŐ

 

teleszkópos porgyűjtő

 

Próbálja ki a kiváló teleszkópos mikroszálas portörlőt, és otthona a legelérhetetlenebb helyeken is ragyogni fog a tisztaságtól.

 

 

KÉTOLDALAS MÁGNESES ABLAKTISZTÍTÓ - DUPLA ÉS TRIPLA ÜVEGEZÉSHEZ

 

kétoldalas mágneses ablaktisztító - dupla és tripla üvegezéshez

 

A kiváló kétoldalas mágneses ablaktisztító segít az ablakok tisztításában a nehezen hozzáférhető helyeken. Percek alatt ragyogóan tiszták lesznek.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: