Kiváló minőségű adó-vevő 2 db

Kód: DS83039811
26 820 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Fedezzen fel egy egyedülálló, kiváló minőségű walkie-talkie-t, amely kivételes minőséget és egyszerű használatot ötvöz.

A Baofeng rádió elképesztő, tereptől függően akár 5-8 km-es hatótávolsággal rendelkezik, hosszú, 400-470 MHz-es kommunikációs frekvenciatartománya van, és 16 csatornát használhat a PMR-kommunikációhoz.

A walkie-talkie kiemelkedő jellemzői közé tartozik a csodálatos akkumulátor-üzemidő. USB-kábellel is feltölthető, 1200 mAh több mint 16 órás akkumulátor-üzemidővel rendelkezik (3 egymást követő teljes feltöltés).

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ WALKIE-TALKIE

Kommunikál az összes ilyen típusú adó-vevővel, hatótávolság 5-8 km, az időjárástól, környezettől és akadályoktól függően, 16 csatorna, CTCSS és DCS, VOX üzemmód - automatikus hangaktiválás, főcsatorna pásztázás, hallható akkumulátorjelző, átlagos üzemidő 16 óra.


minosegi ado-vevo

 

SQUELCH SZINT

Automatikusan elnyomja a gyenge jeleket és a terepviszonyok miatti nem kívánt zajt, ha elérte a maximális hatótávolság-határt. Átmenetileg kikapcsolhatja az automatikus squelch funkciót, vagy bekapcsolhatja a teljes tartományt, lehetővé téve az összes jel vételét és megnövelve a rádió maximális hatótávolságát. Az érzékenységi szint a szoftver segítségével programozható.

 

SCAN - KERESÉS GOMB

Ha a SCAN funkciót a szoftver segítségével programozza be, a rádió elkezdi keresni az 1-16 csatorna közötti aktivitást, amint valamelyik csatornán jelet talál, a rádió már nem marad azon a csatornán, és az adott csatornán hívást kezdeményezhet.

 

MEGFELELŐ AJÁNDÉK - WALKIE-TALKIE

Egy remek ajándék, amely szinte minden korosztály számára örömet okozhat a szeretteinek. Soha nem késő valami újat kipróbálni!


egyedi adovevo

 

VOX

Lehalgatás, bébiszitter. Az érzékenység 1 és 9 között állítható.

 

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

A Baofeng adók fő előnyei közé tartozik a könnyű kezelhetőségük. Egyszerűen állítsa a rádiókat ugyanarra a csatornára ( akár 16 csatorna közül választhat), nyomja meg a gombot, és máris kommunikálhat partnerével. Megakadályozza, hogy olyan csatornán sugározzon, amelyet már valaki más használ. Az aktiválás szoftveresen történik.

 

RENDKÍVÜL HOSSZÚ HASZNÁLATI IDŐ ÚJRATÖLTÉS NÉLKÜL

A kiváló minőségű akkumulátorok az adó-vevő energiatakarékos üzemmódjával együtt rendkívül hosszú használatot garantálnak újratöltés nélkül. Az akkumulátor élettartama elképesztő, több mint 12 óra. 10 másodperc inaktivitás után az adó-vevő automatikusan energiatakarékos üzemmódba kapcsol.

 

A CSOMAGOLÁS TARTALMA

  • 2 × rádió beépített antennával
  • 2 × szíj
  • 2 × övcsipesz

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • 2x BF-Q8 rádió
  • Frekvenciatartomány: 400 - 470MHz
  • Csatornák száma: 16
  • Működési feszültség : 3.7V DC
  • Üzemi hőmérséklet : -20°C - +50°C

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: