Micro USB - USB-C adapter

Kód: DS54869719
2 820 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt a nagy teljesítményű adaptert, amely megbízhatóan alakítja át a micro USB bemenetet USB-C-re.

A micro USB -USB-C adapter garantálja a szabványos kábel által biztosított összes funkciót. Mind az energia-, mind az adatátvitelre használják.

Lehetővé teszi a legújabb mobilkészülék-modellek teljes körű használatát a régebbi, mikro-USB kimenettel rendelkező eszközökkel együtt.

A legjobb minőségű anyagok és a prémium gyártási technológia garantálja a termék funkcionalitását és élettartamát.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

MICRO USB ADAPTER - C TÍPUS

Az USB-C csatlakozóval ellátott új mobileszközök töltéséhez vagy egy másik elektronikus eszközhöz való csatlakoztatásához egy speciális típusú kábelre van szükség. Ezen a ponton a micro-USB csatlakozóval rendelkező töltők és kábelek elméletileg szükségtelenek. Nem kell azonban azonnal megszabadulnia tőlük, csak szerezzen be egy micro-USB - USB-C adaptert, amely gyorsan lehetővé teszi, hogy a régebbi kábeleket a használni tudja a legújabb szabványt használó eszközökben.


egyedi adapter micro usb usb c-re

 

HOL TUDJA KIHASZNÁLNI AZ ÁTALAKÍTÓT

Mobiltelefon-töltőkhöz, laptopokhoz és más olyan eszközökhöz használhatod, ahol a micro USB-portot USB-C porttá kell átalakítani. A kiváló minőségű anyagoknak és a speciális gyártásnak köszönhetően a csatlakozás rendkívül gyors és stabil.

 

KIS MÉRET ÉS KÖNNYŰ SÚLY

Kompakt méretének és könnyű súlyának köszönhetően ezt az átalakítót bárhová magával viheti. Használat közben nem foglal sok helyet, és könnyen tárolható és szállítható. A kis méret azt jelenti, hogy a készüléket állandóan egy kábelhez vagy pl. egy telefonhoz lehet csatlakoztatni, és azon a helyen hagyni, így bármikor használható, amikor csak szükség van rá.

 

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Az átalakító rendkívül könnyen használható. Egyszerűen csatlakoztassa egy micro USB-csatlakozóval ellátott kábelhez, majd csatlakoztathatja bármilyen USB-C portot használó eszközhöz. Így azonnal használatra kész.

 
egyedi atalakito micro usb usb c tipusra

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Az USB átalakító gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és a legújabb gyártási technológiát használták, ami garantálja a termék funkcionalitását és élettartamát. Biztos lehet benne, hogy az átalakító sokáig kitart.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • USB-C szabvány: 3.0, 3.1
  • Méretek (szélesség / magasság): 1,5 / 2,5 cm
  • Súly: 0,002 kg
  • a színt a készlet erejéig küldjük (fehér/fekete)

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: