Konnektor átalakító készlet - 150 országhoz

Kód: DS40521324
11 830 Ft / db
Pillanatnyilag nem elérhető
A tétel elfogyott…

 

A kiváló minőségű és biztonságos konnektoradapter-készlet lehetővé teszi, hogy készülékét a világ akár 150 országában használhassa. A készlet ideális minden utazónak, üzletembernek, menedzsernek, de minden nyaraló számára.

Az aljzatadapterek rendkívül biztonságosak és többfunkciósak. A prémium minőségű anyagoknak, a szabadalmaztatott gyártási technológiának és a tökéletes vezetőképességnek köszönhetően a legjobb teljesítményt nyújtják elektronikája számára. Szinte minden klasszikus fogyasztói elektronikához alkalmasak.

Akár laptopját, telefonját szeretné feltölteni, akár hajsütővasat, borotvát, mosógépet vagy hűtőszekrényt szeretne csatlakoztatni, ezek az adapterek a megfelelő választás az Ön számára.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

NEMZETKÖZI FELHASZNÁLÁS

Az USA/UK/EU/AUS csatlakozókkal ellátott utazási adapterkészlet működhet Kanadában, Mexikóban, Ausztráliában, Olaszországban, Kínában, Japánban, Szaúd-Arábiában, egész Európában, az Egyesült Királyságban és a világ más országaiban. Ez az összes európai, amerikai, ázsiai és közel-keleti országra kiterjed.

 

MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Ezeket a tanúsítvánnyal rendelkező konnektor adaptereket úgy tervezték, hogy megfeleljenek a legszigorúbb biztonsági követelményeknek. Ezért ezek az adapterek a lehető legbiztonságosabbak az Ön és elektronikája számára. Így mindig el fogják végezni a feladatukat.

 

KOMPATIBILIS MINDEN ESZKÖZZEL

A széles feszültségtartománynak köszönhetően az univerzális adapterkészlet szinte minden eszközzel kompatibilis. Akár telefonját, akár laptopját szeretné feltölteni, akár a TV-t, vízforralót, hajsütővasat, hajszárítót vagy mosógépet szeretné csatlakoztatni, ez a készlet az Ön számára megfelelő.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Az adapterek gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott gyártási technológiát alkalmazták, garantálva a termék maximális biztonságát, tartósságát és funkcionalitását.

 

STABIL TELJESÍTMÉNY

Tökéletes vezetőképesség, minőségi anyagok, túlterhelés-védelem, rövidzárlatmentes, stabilan tartja a készülék tápellátását. A kis méretnek köszönhetően ezeket az adaptereket bárhová kényelmesen magával viheti.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS:

 • hálózati adapter a világ több mint 150 országához
 • a tartozékok könnyű kezelése
 • szín: fehér
 • Bemenet: AC 100 - 250V, 50/60Hz
 • 1500W
 • Bővítések:
 • Adapter Svájc (J típus): 10A/250V~
 • Adapter Anglia (G-típusú): 13A / 250V ~ + 13A biztosíték
 • Adapter USA (B típus): 15A / 250V ~
 • Adapter Kína (I. típus): 10A / 250V ~
 • Adapter Olaszország (L típus): 10A / 250V ~

 

A MI TIPPÜNK

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ELEMTÖLTŐ

 

nagy teljesítményű elemtöltő AA és AAA elemekhez

 

Ismerje meg a nagy teljesítményű elemtöltőt az AA és AAA elemek gyors, megbízható és biztonságos töltéséhez. Kompakt, egyszerre akár 4 elemet is feltölthet, és LED-ek jelzik a töltés állapotát.

 

 

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ ÚJRATÖLTHETŐ AA ELEMEK

újratölthető AAA elemek

Fedezze fel ezeket a prémium minőségű, maximális teljesítményű, tartósságú és kapacitású újratölthető elemeket, amelyekkel bármilyen elektromos készülék hibátlanul működik.

 

 

FANTASZTIKUS NAPELEMES POWERBANK

napelemes powerbank

Ismerje meg ezt a prémium kategóriás napelemes energiabankot, amely maximális kapacitást, könnyűséget, hordozhatóságot és minőséget biztosít verhetetlen áron. Ez az egyedülálló napelemes powerbank lehetővé teszi, hogy egyszerre több eszközt töltsön fel két USB-port és egy mikro-USB-port segítségével.

 

 

WIFI ALJZAT TÁVVEZÉRLÉSSEL

 

wifi aljzat távvezérléssel

Az egyedülálló intelligens wi-fi vezérlőaljzat megkönnyíti az életét, és bármilyen elektromos eszköz felett kényelmesen, mobilon keresztül ad vezérlést. Nem számít, hogy milyen elektronikáról van szó. Kényelmesen és egyszerűen vezérelhet egyszerre akár 10 aljzatot is a világ bármely pontjáról wi-fi segítségével.

 

 

ERŐTELJES AG13 ALKÁLI ELEMEK

 

AG13 alkáli elemek

 

Ezeket az erősnagy kapacitású alkáli elemeket a készülékek hosszú távú működése érdekében kínáljuk Önnek. Ezek az extra hosszú élettartamú alkáli elemek hosszabb üzemidővel rendelkeznek.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: